Supre sko til barnehagestart

Tilbake i Norge

Har du et barn som skal starte i barnehagen til høsten? Da har vi en gladnyhet til deg! Stonz er nå tilbake med eget lager i Norge, hvilket betyr at du nå kan handle de populære Stonz-skoene til barnet ditt uten å måtte betale toll og ekstra moms! (+ at det vil bli kortere leveringstid så klart!).

Stonz er en slags sokke-sko som er veldig grei å bruke før barnet begynner å gå ordentlig (passer fra nyfødt og opp til 2,5 år). De er også godt egnet som “sovesko” for barn som ligger ute i vogna i barnehagen.

Kan festes godt til foten

Det fine med Stonz er at de er laget av slitesterk nylon som gir god motstand mot vann og vind. De har også to justerbare snorer som gjør at du kan feste skoene godt til barnets fot. En god løsning for dere som opplever at barna forsøker å ta av seg skoene når de sitter i vognen!

Stonz har gummierte og sklisikre myke såler og kan både vaskes i maskin og tørkes i tørketrommel. Om man ønsker å bruke de når det blir kaldere ute, kan man kjøpe Stonz Linerz, som er laget av deilig og varm sherpafleece, og putte de oppi skoene.

 

Dette innlegget er sponset av Stonz.no.

Takk for at dere støtter sponsorene som gjør Foreldremanualen.no mulig!

Stikkord: , , , , , , Sokkesko, Stonz, Varme sko, Vintersko, Vognsko

Kategori: Barneklær

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Tea Kristin sier:

    Jeg har en liten gutt som skal begynne i barnehagen i oktober – da er han ett år gammel. Jeg regner jo med at han begynner å gå i løpet av høsten og vinteren, og lurer derfor på om dere vet om Stonz er noe særlig å bruke som sko, eller om det er mest som en sokk når man sitter i vogn, sitter på rumpa, osv.?

    • Hei Tea!

      Så vidt jeg har forstått, er ikke Stonz noe særlig å bruke som vanlige sko. Dvs at man kan gå med de, men at de er mest hensiktsmessige akkurat i den litt vanskelige overgangsperioden hvor barnet reiser seg opp men fortsatt krabber mest.

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge