Arkiv for kategorien Gode nettsteder

Paul Lowe er kanskje den mest kjente norske bloggeren – iallefall utenfor Norge.. .

Bloggen hans Sweet Paul ble blant annet ranket som nr 22 på London Times liste over verdens 50 beste design blogger. I tillegg til bloggen gir han med jevne mellomrom ut nettmagasinet Sweet Paul Magazine, hvor han deler oppskrifter, shopping tips, viser hvordan man kan lage morsomme småsaker m.m.

Vi ble derfor henrykte da vi oppdaget at den nyeste utgaven av nettmagasinet hans er en barnespesial! 😀

Som vanlig er nettmagsinet krydret av smakfulle fotografier, apetittvekkende oppskrifter og fristende gjør-det-selv tips (kjører på med matmetaforer til ære for Sweet Paul – mannen er tross alt matstylist!) 😉

Vi likte spesielt godt alle de spennende gjør-det-selv tipsene hvor vi for eksempel lærer hvordan vi kan lage nydelige ullblomster! Anbefales. 🙂

Vi har sett det før – når kjendiser blir foreldre forandrer også de seg.

Men det er allikevel befriende å se endringene til skuespiller Gwyneth Paltrow, som er jordnær på helt riktig måte. Hun har startet GOOP, hvor målet er å hjelpe alle andre mødre.

For som hun selv sier, så har hun hun også ofte tenkt – hvordan får andre mødre det til?

På nettsiden kan man melde seg på hennes ukentlige nyhetsbrev. Da vil du motta alle hennes fine tips – fra reisemål til ansiktskremer, og ellers holde deg oppdatert på hva det er man bare ha. Hun anbefaler også blogger hun leser, og skriver litt om hva de inneholder.

I dag klapper vi i hendene, slår kolbøtte og tar bølgen, fordi vi endelig kan fortelle dere hva vi har jobbet med de siste ukene:

Foreldremanualen lanseres på dansk!!Foraeldremanualen.dk skal drives av danske som bor i Arendal sammen med sin mann og to sønner. Hun har akkurat gått tilbake til jobben som frilansjournalist, etter å ha vært i permisjon med familiens minstemann.

er ikke ukjent med “bloggosfæren”, da hun selv har blogget siden 2005. I tillegg leser hun det meste av det hun kommer over, men er spesielt opptatt av foreldreblogger. Hun sier hun ofte blir svært rørt av å lese om andre familier og om deres fantastiske hverdagshistorier.

Vi har allerede fått se hvor kreativ og nytenkende er, så vi gleder oss veldig til å samarbeide med henne i tiden fremover! 😀

Denne utvidelsen innebærer blant annet at vi her på Foreldremanualen.no vil få en rekke innlegg skrevet av danske skribenter, og mange av våre innlegg vil dukke opp på Forældremanualen.

Vi håper at alle dere norske foreldrebloggere ser verdien av denne utvidelsen. Fortsett å tipse oss om dine gode innlegg, og du kan bli nevnt både i Norge og i Danmark! 🙂

En av målsetningene våre er å samle de danske foreldrebloggene, så dersom du kjenner til noen gode danske foreldreblogger gi oss et lite vink!

Det er også opprettet en egen facebook side for Foraeldremanualen.dk – så her må dere tipse alle deres danske bekjente om oss! 😉

Som dere kanskje har fått med dere, har vi også i år adventskalender her på Foreldremanualen.no! Følg med for fine overraskelser i tiden frem mot jul!

Nettet flommer over av kalendere i disse dager, og her er fem vi liker!

Foto: Murilo Cardoso

1. Sing sang – en ny julesang daglig!

2. Bo – nydelige foto og premier!

3. Lene og Berits helse-julekalender!

4. Vidunderbarns julekalender – flotte premier!

5. Lines julekalender med oppskrifter på sunn godteri og kosemat!

Kjenner dere til noen gode julekalendere på nett?

Mange barn og unge bruker mye tid på data’n og Youtube er en populær side. Det er ikke alltid lett å følge med på hva de driver med på PC’n og vi vil jo helst vite at de besøker barnevennlige sider.

På Youtube finner man som kjent alt mulig og ikke alt er så veldig heldig at ungene ser… Et supert alternativ er Kideos – som er en slags Youtube for barn. Alle videoer som blir lagt ut har vært gjennom en kontroll, slik at det ikke ligger noe “upassende” der.

Vi har fått en ekspert (7-åringen til Karimette) til å teste siden, og han ble “hekta” med en gang. Han synes det var en kjempekul side med blant annet trailere til favorittfilmene om Harry Potter og mange andre morsomme småfilmer.

Nettsiden har også en inndeling etter alder, og det er lett for de litt større ungene å navigere rundt på egen hånd. Nå ønsker vi oss en norsk side av samme type! 😉

Synes dere det er vanskelig å “kontrollere” barnas nettbruk?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

« Eldre innlegg