SwimFin – nytt hjelpemiddel for småhaier!

Ved første øyekast virker SwimFin bare som et kult haifinnelignende flytehjelpemiddel for barn, men den har skjulte egenskaper!

SwimFin er et flyteredskap som gir akkurat så stor flyteevne som svømmeren behøver, samtidig som den gir svømmeren full bevegelsesfrihet. Les mer om svømmefinnen her.

En fordel med svømmefinnen er at den bæres på ryggen, noe som gjør at den ikke hindrer barnet i å bevege seg naturlig i vannet.

SwimFin er en ny svensk oppfinnelse som foreløpig ikke finnes i norske butikker, men kan kjøpes hos bla Get Nordic. SwimFin følger internasjonale sikkerhetsforskrifter og passer for barn fra tre års alder (også voksne).Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

2 kommentarer. » Legg til din også. • wendysinfamilie
  3. januar, 2012, 14:48

  Morsom den ser ut, her i huset er vi veldig glad i svømmevest. Men er supert med flere alternativer for vi er alle forskjellige med forskjellige preferenser..

  My recent post Vinn klær fra guttelus trekning 8.jan 2011

  Svar


 • Elin K
  4. januar, 2012, 21:30

  Denne har vi sett andre har brukt, når vi har vært på ferie. Utrolig stilig og praktisk når den er bak på ryggen.

  Elin K sitt siste blogginnlegg..Januarsalget har startet hos Polarn O. Pyret

  Elin K sitt siste blogginnlegg..Januarsalget har startet hos Polarn O. Pyret

  Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge