Ta din kjære med på “datenight”!


|


22. september 2013


| 2 Kommentarer

Wallmans Salonger: nært samspill mellom publikum og artister

Før jeg fikk barn, hadde jeg den forestillingen om at det å bli mor ikke kom til å påvirke forholdet til mannen min. Jeg følte meg i grunn ganske så godt forberedt, da jeg hadde lest utallige artikler om hvor viktig det er å ta vare på kjærligheten, at man bør ta tid alene uten barna, at lykkelige foreldre gir lykkelige barn osv.

Nå når jeg sitter her ti år etter og med “fasiten i hånd”, innser jeg at ting ikke helt ble som jeg trodde. Jeg vet at det er viktig å være sammen, bare oss to, men det er ikke lett å få til i en hektisk hverdag. Mannen min og jeg er så sjelden uten barna, at når vi først er alene kjennes det merkelig og vi går begge med følelsen av at vi har “glemt noe”.

Datenight = Verdifull tid sammen, bare oss to.

Dinnershow på Wallmans

Hva skal man så finne på sammen? Dersom man har lyst til å “slå litt på stortromma” er mitt stalltips å ta turen til Wallmans Salonger i Oslo. Dette er det perfekte stedet for å ta en helaften, for å feire en merkedag eller å ha et selskap med gode venner.

Det er mange år siden jeg besøkte Wallmans sist og jeg ble derfor veldig glad da jeg fikk anledning til å besøke stedet på fredag. Vi har nettopp hatt bryllupsdag og etter noen hektiske jobb-uker passet det veldig godt å ta en tur ut.

Stemningsfull sang med “vår” servitør Pål i spissen

Gjenhør med glemte nittitalls-slagere

For å være helt ærlig, så hadde jeg ikke de helt store forventningene til showet – og gledet meg mest til å spise en skikkelig fireretters middag. Men der må jeg si at jeg ble gledelig overrasket! Det spesielle med Wallmans er nemlig at det er servitørene selv som står for underholdningen. Det vil si at de sørger for at du har alt det du skulle trenge av mat og drikke, innimellom kostymeskift og heseblesende opptredener. Veldig imponerende!

De forskjellige opptrednene kommer med akkurat passe intervaller, slik at man rekker å spise mat og skravle sammen. Noe som etter min mening er essensielt for en vellykket “date-night”.

Denne sesongens show er bygd opp på hit’er fra 70-, 80- og 90-tallet. Etter en litt treig start (Abba-kavalkaden kunne jeg personlig godt stå over), var jeg helt frelst. Det gikk slag i slag med sanger fra Robbie Williams, Bruce Springsteen og årets Grand Prix låter. Min favorittdel av showet var helt klart “rocke-delen” med go’låter fra Guns’n Roses og Alice Cooper. En ganske annen setting enn jeg er vant til å høre sangene, men en god stemings-høydare.

Topp steming når desserten serveres til tonene av “The Fox”.

Show som passer alle

Wallmans-showet passer for voksne i alle aldre og det fikk jeg bekreftet av to svært hyggelige “godt voksne” damer som satt på bordet ved siden av oss. Den ene damen hadde fått showet i gave og de to stortrivdes i hverandres selskap på en skikkelig jentekveld. “Forrige gang var vi i Operaen” fortalte de lattermildt.

Showet ble avrundet av en forrykende nittitalls klubbfinale, hvor vi fikk utdelt glowsticks (som de to eldre damene et øyeblikk trodde var sugerør!). Etter at showet var ferdig, ryddet de utrettelige servitørene lokalet og gjorde dermed plass til nattklubb.

…ungdommen nå til dags!

 

Alt i  alt hadde vi en kjempemorsom og koselig kveld sammen hos Wallmans og jeg kan bekrefte at det faktisk er sant det man leser i magasinene; en liten tur sammen med din kjære uten ungene gjør underverker for forholdet. Jeg vil derfor anbefale alle å ta en “datenight” med sin partner!

Klikk her for å se en smakebit av det forrykende showet!

 

 

Dette innlegget er sponset av Wallmans.

Takk for at dere støtter sponsorene som gjør Foreldremanualen.no mulig!

Karimette Halvorsen

Karimette er "primus motor" og gründer av Foreldremanualen.no, og jobber frilans som journalist og tekstforfatter. Karimette er mamma til to gutter på 5 og 10 år, samt at hun har en bonusdatter på 14 år.

More Posts - Website

Follow Me:

Stikkord: , , , , ,

Kategori: Voksentid

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Casa Kaos sier:

    Nei men, var du der og? Vi satt på bordet på andre siden av de gamle damene 🙂

Legg igjen en kommentar