Ta familieferien i en trehytte!

For en tid tilbake skrev vi at alle barn har en drøm om å ha en egen trehytte, og da tipset Andrea oss om at det finnes et sted i Norge hvor familier kan overnatte i toppen av en furu!

Stedet er Tretopphyttene i Ringsaker (mellom Hamar og Lillehammer). Foreløpig finnes det kun en hytte, men to til er under bygging/planlegging.

Hytta er godt forankret hele åtte meter over bakken, og man bestiger den via en trapp med rekkverk. Ser ikke helt for meg at det er ideelt for babyer, men for familier med litt større barn ser dette utrolig kuult ut!

Hytta har både kjøkkenkrok og vedovn og sengeplass til maks seks personer. Den har også en stor veranda hvor man kan sitte på reinskinn og nyte utsikten over Femundsnaturen. Mulighetene til å få oppleve fantastisk dyreliv er så absolutt til stede, spesielt i perioden mars-mai når man kan være heldig å få overvære orreleiken.

Et spennende konsept som daglig leder Frode Schei kaller “ekstremopplevelse for familien”!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

4 kommentarer. » Legg til din også. • Camilla 🙂
  30. september, 2009, 18:32

  Åyåy, dette var jo kjempekult!! 😀

  Svar


 • Hilde
  30. september, 2009, 22:29

  Dette kunne jeg tenkt meg! Så en reportasje for en tid tilbake om noe lignende, bare at det var flere hytter i trærne…ikke som denne, mer som en "boble", og har siden tenkt at dette vil jeg prøve med ungene:-)

  Svar


 • Karimette {foreldremanualen}
  1. oktober, 2009, 06:56

  Så kuult Hilde! Var det også i Norge?

  Svar


 • Marte
  1. oktober, 2009, 14:07

  Så utrolig stilig, takk for tips :)! Drømmer om et stort "amerikansk" trehus til barna.

  Svar

Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.