Tanker om barnehagestart


Camilla Marie |


15. august 2012


| 0 Kommentarer

For veldig mange er høsten en stor overgang. Hvertfall for oss som har vært hjemme i permisjon. Etter mange måneder med hjemmekos med en liten baby, barselgrupper, trilleturer og caféturer, så er hverdagen her med jobb og barnehage.

Noen syns det er godt å komme tilbake til rutinene, mens andre syns det er trist. For aller første gang vil mange oppleve «tidsklemma».

Trygt og godt å ha storesøster i samme barnehage.

Tanken på å overlate barnet sitt til noen man ikke kjenner er nok aller verst for førstegangsmødre. For er det en ting jeg merker forskjell på som mamma til to, er det det at jeg ikke var så nervøs før barnehagestart.

Selvfølgelig gruet jeg meg litt, men nå vet jeg jo at jenta mi på snart 3 år trives godt i barnehagen, og det er jeg ganske sikker på at minstemann også kommer til å gjøre. Og jommen fikk jeg vanskeligheter med å få han med hjem kun dager etter barnehagestart. Han har nemlig oppdaget sandkassa!

Hvordan har dere opplevd årets barnehagestart?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Camilla Marie

Camilla Marie er ei Oslojente som er nyinnflyttet til Skien i Telemark. Her bor hun sammen med mann og to små barn; Emma på snart 2 år og Emil på 2 måneder.
Hun er for tiden i permisjon, men jobber til vanlig som grafisk designer. Camilla er over normalen opptatt av barneutstyr, og har blogging, foto og interiør som sine hobbyer.

Mine innleggMitt nettsted

Stikkord: , ,

Kategori: Baby, En bedre hverdag

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge