Innlegg tagget med Drikkeflaske

Vi fikk en hyggelig henvendelse fra nettbutikken Push-it, som selger treningsprodukter. De ønsket at vi skulle teste en “water-bag”.

Dette er en type vannflaske som ser ut som en pose, men den kan stå oppreist når den er fylt med vann. Den har carabinkrok i siden, slik at man kan feste drikkeflasken i buksen, sekken osv.

Det smarteste med drikkeflasken er at den tar utrolig liten plass når den ikke er i bruk, fordi man kan rulle den sammen og feste den i carabinkroken. I tillegg kan den vaskes i vaskemaskin og tåler frost.

Ulempen må være at den rett og slett er veldig liten, dvs at den rommer ca en halv liter vann. Noe som kanskje er greit for barn, men alt for lite for en voksen under intensiv trening.

Jeg har ikke testet flasken lenge nok til å kunne si noe om holdbarheten, og hvor lang tid det vil ta før drikketuten begynner å lekke. Den virker veldig “Made in China”, noe den forøvrig også er. 😉

Men dette er kjempebillige flasker (akkurat nå får du 3 stk for kr 100,-) så da kan man vel heller ikke forvente at den skal vare i all evighet.

Push-it foreslår at man kan gi bort slike flasker i adventskalenderen, og det er kanskje et godt tips? De finnes i flere forskjellige farger og mønstre, som ungene vil like godt.

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

I utganspunktet er butikken Enklere liv til for å hjelpe de som trenger ekstra tilpasninger og hjelpemidler for å komme seg igjennom hverdagen, men jammen meg har de ikke skjulte skatter for allmenheten også.

Hva med denne mykisputa for å ha med på tur, i bilen eller rett og slett i sengen som mine unger liker godt.

 

Eller hva med denne drikkeflaska som forebygger alle våte ulykker. Med andre ord, den lekker ikke. Unger fra 3 år kan fint drikke av den. Trykk på knappen på siden og drikk. Gjør du ikke det, holder den seg tett.

 

Butikken har også noen fine skatter for mødre og fedre.

Hva med denne vekkerklokka som triller i hodet på deg hvis du ikke står opp etter første gangs ringerunde. Den hadde jeg trengt innimellom.

Har du også opplevd at ungene drar i “skjørtene” dine mens du står og kokkelerer, eller er du som meg som klarer å brenne sausen uansett?

 

En visp som går på batteri og rører for deg, mens du håndterer krangelen mellom ungene eller trøster lillemann eller snuppa. Jeg regner med at sånt kan skje hjemme hos deg også…Eller?

Greta {ReVinyl}

Greta bor i Oslo, med mann og to barn på 8 og 6 år. Hun elsker å lage ting og starter stadig på nye prosjekter. På bloggen ReVinyl skriver hun om revinylproduktene sine, redesign, ting hun lager, ting hun synes er vakre og ting hun inspireres av.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Lego-matbokser er et kjent syn i landets barnehager og skoler. De tøffe matboksene kan blant annet kjøpes i selveste Legoland hvor man kan få navnet sitt inngravert på boksen.

Men har dere sett disse artige drikkeflaskene tidligere?

Dette er en nyhet, som så vidt jeg vet ikke er til salgs i Norge enda men de kan kjøpes hos  Firebox.com.

 

Dette er et offisielt Legoprodukt, så det kan godt hende drikkeflaskene også vil være til salgs i Legoland i sommer. 😉

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Brannbilseng fra www.barnerommet.no

Wallstickers fra www.sprell.no

Drikkeflaske fra www.sprell.no

Brannmann Sam sengetøysett fra www.hitstoreuk.com

Brannmann Sam gardiner fra www.hitstoreuk.com

Lampe fra www.thatsmyroom.com

Bokhylle fra www.thatsmyroom.com

Og selvfølgelig en ordentlig brannmanndrakt med justerbar hjelm fra www.buycostumes.com

Når alt dette er på plass, er det bare å skaffe seg en dalmantiner… Eller vente på at gutten cirka tre dager etterpå kommer hjem fra barnehagen og sier: “Mamma, jeg skal ikke bli brannmann når jeg blir stor likevel. Jeg skal bli spiderman”…Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monica

Monica er trebarnsmamma og bor sammen med familien i Alta. Hun er sykepleier med videreutdanning, men har for tiden valgt ekstra permisjon for å være hjemme med barna.
Monica er for mange kjent fra den populære, men ikke lenger aktive bloggen – Matpakkemamma. Matpakker og morsom barnemat er hennes kjepphester, og hun fortsetter å spre det glade budskap via Foreldremanualen!
Hvis du står fast i matpakkelagingen, la deg inspirere av Monicas inspirerende gjesteinnlegg!