Test av Harry Potter legobrettspill!

For en stund tilbake var vi så heldige å få lov til å teste flere av de nye Lego brettspillene. Det var veldig populært blant ungene mine, da de er særdeles glade i brettspill og lego. En perfekt kombinasjon med andre ord!

Sønnen min på 7 år er stor Harry Potter fan, han har lest tre av bøkene og har sett den første filmen. Det var derfor nesten julaften, 17. mai og bursdag på en gang, da jeg kom hjem med enda et nytt spill vi skulle få gleden av å teste – nemlig Harry Potter Lego brettspillet!

Dette brettspillet hadde stått øverst på ønskelisten hans og flere av klassekameratene, så forventningene var rimelig høye!

Som med de andre spillene må man bygge brettet selv før man kan sette i gang. Spillet er anbefalt for barn fra 8 år, og han fikk denne gangen hjelp til byggingen av sin søster på 11 år.

Det var veldig stas med de små figurene!

Målet med Harry Potter Legobrettspillet er at hver karakter (deltaker) skal finne skolesakene sine i de forskjellige klasserommene. Vinneren er den som først klarer å ta alle med seg tilbake til sitt rom. Man kan bevege legoplatene i midten, slik trappene gjør i Galtvort.

Av de Lego brettspillene vi har testet så langt, er det dette spillet som oppfordrer til mest strategisk tenkning. Spillet krever også tålmodighet, da det er en del regler å sette seg inn i.

En styrke med spillet (og andre Lego brettspill) er at man selv kan bestemme hvor komplekst man ønsker å gjøre det. Syvåringen min synes det var “sånn passe vanskelig” å spille, slik at jeg vil anta at aldersanbefalingen passer temmelig bra.

Alt i alt nok et godt produkt fra Lego – dette er en sikker vinner under juletreet i år!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , , , , , Legospill

Kategori: Leker, Spill, Store skolebarn / tenåringer

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. “finne skolesakene sine i de forskjellige klasserommene”, det høres ut som et nyttig spill for vår sjuåring. Hun har sånn ca. 3 luer og et pannebånd på skolen og ingenting på SFO. :-)

    Takk for tips, både lego og brettspill er populært også hos oss.

    • Karimette {foreldremanualen} sier:

      Ha ha ha. Har samme erfaring med min syvåring! Har desverre ikke merket stor forbedring dog… kanskje vi ikke har spilt det nok? ;-)

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge