Test av tatoveringer for små og store!


|


6. juni 2013


| 0 Kommentarer

Tatoveringer

Man kan ha mye morro med tatoveringer, og for egen del synes jeg det er aller best når de kan vaskes vekk. Som regel får man de i en tyggispakke, eller en potetgull pose. Han på 8 hos oss synes disse er for barnslige, da var det mer stas med utvalget fra Bold statements.

Bold statements har en egen nettside, der du kan handle akkurat de du liker best. Alt i fra fargerike bilder, til ulike tegn og ikke minst mange ulike uttrykk. For deg som kunne tenke deg en tatovering for en uke eller to.

Vi fikk et lite utvalg til test, og åtte-åringen valgte seg denne teksten “Normal People scare me” – jeg oversatte teksten og han syntes den var morsom.

Tattoveringene er enkle å sette på, og det er samme prinsipp som andre engangs-tatoveringer. Her var skriften tynn, så jeg var spent på hvordan den ville sitte. Men den satt helt perfekt.

På den andre armen satte vi på en Ugle, som er navnet på fotball-laget hans. Stor stas å gå på kamp med ugle på armen. Men pass på, de fester seg veldig bra med en gang du legger de på armen. Så være helt sikker på hvor du vil ha den, før du feste den til armen og legger på en fuktet klut!

Vi hadde en som ombestemte seg i det jeg satte den fast, så da ble det et lite uhell på Uglen, men som 8-åringen anså som skikkelig tøff.

Tattoveringene satt veldig bra. Etter dusjing, svømmetime og et par treninger satt de fortsatt nesten like fint etter en uke.

Skaff deg din egen tatovering, i det design, med den tekst eller mønster du selv måtte ønske på Bold statements.

Stikkord: , , , ,

Kategori: Gavetips, Hobby / DIY, Innelek

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge