Tidenes verste baby-produkt?

ipad vippestol

 

En iPad hva-for-noe-sa-du?

Her på Foreldremanualen har vi skrevet masse om apper som passer for smårollinger, men allikevel synes det nesten som en alt for tidlig april-spøk den nye vippestolen til Fisher Price: The Newborn to Toddler Apptivity Seat for iPad.

Her har det altså blitt tilrettelagt slik at foreldre kan klistre iPad’en rett opp i ansiktet på babyen omtrent fra den fødselen. Selvsagt tilbys det også apper som foreldre kan laste ned og som skal både være “lærerike” og “utviklende” for barnet.

Så vidt jeg vet har ikke dette produktet kommet til Norge ennå og jeg synes at det i grunn er like greit. Hva mener dere?

via inhabitotsRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , , Fisher Price, , merkelig babyutstyr, unødvendig, Vippestol

Kategori: Baby, Utstyr

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nei guri, er det sant? Hva har skjedd? For noen år siden ble man jo sett på som idiot hvis man lot barna se på tv fra veldig ung alder. Men nå er det plutselig greit med iPad?

    Jeg skulle aldrig kjøpe en slik ting til barnet mitt. Hva andre foreldre gjør er ikke så veldig viktig. :)

    fröken K | svensk amatörfotograf i Oslo sitt siste blogginnlegg..Jag tävlar om alpackatofflor till mitt ofödda barn

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge