Tid for byttesentralen igjen!


|


13. oktober 2011


| 1 Kommentar

Dere som har fulgt Foreldremanualen en stund vet at vi er opptatte av alle former for gjenbruk.

Noe som egentlig faller veldig naturlig for oss – med unger som vokser ut av klærne før vi har rukket å ta de i bruk, fylles husene våre fort opp med barneklær, barbiedukker, sykkelhjelmer, skøyter, lekebiler, tåteflasker, sykler osv osv.

Mange velger å holde på barnas ting av nostalgiske årsaker mens andre ting blir liggende rett og slett fordi vi ikke vet hvor vi skal gjøre av det –  det jo litt synd å kaste noe som er fullt brukbart!

Jeg regner med at det er flere enn meg som har en indre frykt for å plutselig få Hilde Hummelvoll (“Kaoskontroll”) på døra! ?

Byttesentralen på Kløfta (like utenfor Oslo) er derfor et arrangement vi liker å reklamere for!

Det geniale med Byttesentralen synes vi – er at dette er vinn-vinn hele veien. Alle kan levere inn klær, utstyr og leker til sentralen. Du merker selv tingene dine med den prisen du vil ha.

Når varen selges tilfaller 35% av salgssummen Byttesentralens utvalgte veldedige formål/samarbeidspartner, mens resten får du satt inn på din konto. Varer som ikke blir solgt kan du hente etter arrangementsslutt (nb – gjelder ikke babyklær!) eller så kan du velge å la de bli gitt videre til et veldedig formål.

Resultatet er at det bugner av superbillige og fine ting på Byttesentralen – her kan man virkelig gjøre kupp!

Bedre kan det ikke bli! ?

Så om du er i området førstkommende helg (lørdag den 15 kl 10-16 og søndag den 16. kl 10-14) ta en tur innom Byttesentralen på Kløfta!

Kategori: Barneklær

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. wendysinfamilie sier:

    Slike arrangement er helt supert for alle oos med barn i huset,

    🙂

    My recent post Damenes aften BOHUS. Frikveld på mor i huset.

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge