Tilbake til Middelalderen

Det er endelig sommer, en deilig tid å finne på morsomme og spennende aktiviteter med familien. Det er massevis av festivaler rundt om i Norges land, og en av de som passer for barnefamilier er Oslo Middelalderfestival.

I tillegg til lek og moro, er det også mulighet for å lære seg litt om middelalderen både for liten og stor… Denne festivalen foregår 19.-20. juni i Middelalderparken i Gamlebyen – ganske passende omgivelser med andre ord 🙂

Her kan man få med seg konserter, teater, foredrag og marked i tillegg til mange morsomme aktiviteter for barna, som for eksempel:

– prinsesseskole og ridderskole

– gjøglerskole

– prøv deg som arkeolog

– sverdkamp

– pil og bue

– lage runesmykker

og mye annen moro!

foto: oslomiddelalderfestival.org

.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Toril {foreldremanualen}

Toril er gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en travel mamma til tre små barn – to jenter og en liten gutt. Toril elsker å reise, se film, være med barna sine, gå på kafe, ligge på sofaen, spille fotball, bade i sjøen, spille TP, drikke vin på balkongen og andre små og store gleder i hverdagen.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på FacebookLegg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.