Til glede for barna: kreative bygg i tre!

Har du bygget noe spennende til barna med materialer i tre?

Bergene Holm gir årlig ut “Barnas Trepris” hvor de er på jakt etter kreative, artige og engasjerende bygg i tre som barn har glede av. Det kan være olabiler, sandkasser, klatrestativer, lekestuer, sjørøverskuter osv.

Vinneren kåres av en jury (med blant andre “sjefen over alle sjefer” Asgeir Borgemoen) og premien er på hele 10 000,- kr!

Fjorårets vinner ble heldige Even på 4 år (og hans pappa!) som hadde bygget denne fantastiske borgen!

Se flere bilder av borgen inne på Bergene Holms inspirerende blogg!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook


2 kommentarer. » Legg til din også. • Elin
  28. september, 2011, 17:14

  Noen og enhver kan være misunnelig på denne her. Selv lagde vi et sjørøverskip, som har hatt stor suksess. Det er jo enkelt med noen planker, litt kreativitet og færre enn ti tommeltotter. Og som denne trehytta viser, noen er bare mer kreative og ivrige enn andre. Her var uttalelsen fra 6-åringen "jeg vil få en lik en"….. tviler nok på at pappa´n tar utfordringen 🙂

  Svar


  • Karimette
   28. september, 2011, 20:18

   He he, tror ikke jeg skal tørre å vise det til mine små.. 😉 Du burde sende inn bildene av sjørøverskipet! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge