Tips til hjemmelaget julegave: Handlenett!

{sponset omtale}

Denne månedens tema hos oss er kreative barn  og nå i månedene frem mot jul er det mange barn som liker å lage egne julegaver.

Da passer det veldig bra å tipse om disse fine tekstilnettene som man kan få kjøpt hos vår annonsør Vidunderbarn.

Disse gjenbruksnettene er Fair Trade merket og produsert i økologisk bomull. Nettet har lange hanker og er laget i kraftig bomull, slik at det tåler vekten av dagligvarene.Nettene kan dekoreres ved hjelp av batikk, potettrykk eller tekstilfargestifter – og sikkert mange andre måter også (er det noen av dere som har gode forslag?)

Kjempeartig aktivitet for ungene og en rimelig og miljøvennlig julegave til noen du er glad i. 🙂Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

2 kommentarer. » Legg til din også.  • Gro
    6. november, 2011, 09:14

    På det øverste bildet la vi en tegnebok inni og mor tegnet rundt konturene så Marie kunne farge innenfor streken. Veldig populært!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge