Tips til påskeaktivitet: besøk Dyreparken!

Morsomme påskeaktiviteter

Visste du at Dyreparken i Kristiansand har åpent hver dag hele året? Nå i påsken er det riktignok en noe begrenset åpningstid enn de vanligvis har på sommerstid (åpent fra kl 10 til 17 hver dag fra palmelørdag til og med 2. påskedag), men det er nok tid til å få noen fine timer i parken med familien.

For de badelystne, så åpner også det innendørs badelandet som ligger ved siden av Dyreparken den 23. mars. Her er det varmt og godt, og flere sklier og bølgebasseng. Abra Havn har også åpen i påsken, og tilbyr familier rimelige weekendpakker.

I Dyreparken arrangeres det daglige dyrepresentasjoner av tiger, løve, surikat og nordiske dyr. En rekke aktiviteter er åpne, i tillegg er det gårdsaktiviteter på KuToppen og pinnebrødsteking i Nordisk Villmark. Skjærtorsdag arrangeres det påske-natursti for de minste, og påskeaften er det påskeegg-jakt. Hele 200 påskeegg er gjemt rundt i Parken og 50 badeender gjemt i Badelandet.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 4 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 13 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , , , , , Påskeferie,

Kategori: Arrangement, Norge

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge