Tips til utebursdag!

Å feire barnebursdag ute trenger ikke bare være noe som skjer i sommerhalvåret! Et eksempel på dette fant vi hos bloggeren Littlew som tok med ungene på en skikkelig utebursdag i skogen i desember!

Et stort pluss i dette tilfellet var at de hadde mulighet til å være i en lavvo, men om det ikke er så alt for kaldt kan man fint klare seg ute i et par timer.

I skogen koste de seg foran bålet og serverte mye snadder til ungene. På menyen stod blant annet kakao/solbærtoddy med minimarshmallows (en stor suksess!) og pølser i slåbrokk varmet på bål.

Godteposene hengte de opp i trærne og disse fikk ungene lete etter. I tillegg arrangerte de en enkel natursti og alle fikk sjokolademedaljer som takk for innsatsen.

Hvis du vil se flere bilder fra ute-bursdagen eller få oppskriften på pølser i slåbrokk – ta turen inn til Littlews kreative hjørne!

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: Bursdagsaktiviteter, , Innbakte pølser, Pølse,

Kategori: Bursdagsmat, Bursdagsmoro, Store skolebarn / tenåringer

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Vi har ei jente på snart 4 år, og har ikkje hatt anna enn utebursdagar. Ho har dag 14 mars, og rett nok har vi lavvo som vi har feira i når det har vore litt for ruske ver her i ved Stad. Men i fjor var veret så vakkert, at då heldt vi til ute på tunet. Her kan du kiki innom og så blogginnlegget eg laga då :-) Velkome til gards!!

  http://hakalle.blogspot.com/2011/03/bursdag-med-r…

  Mvh Aina på Hakallegarden

  My recent post EG VIL VERE BLÅSKJELL

 2. Monica sier:

  Utebursdag er kjempekjekt. Vi feira vår 6-åring sist søndag. Hadde flaks med været og fekk ein flott dag! Trudde det skulle bli aking og snøleik, men det var heilt bart og vår i lufta… http://hanneespe.blogspot.com/

  My recent post Utebursdag på Eikestølen

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge