Tøffe tøfler (og hvordan du kan få de billig!)


|


8. juli 2013


| 0 Kommentarer

Fine til alle som skal lære å gå

Vi var på jakt etter noen myke skinntøfler til lillemann da han begynte å reise seg opp og bli interessert i å gå. Fordelen med denne type tøfler er at de ikke er for stive for foten, fungerer som antiskli og at de kan brukes både inne og ute.

Disse tøflene er derimot relativt dyre i butikkene her hjemme (flere steder godt over 200 kr). Men et raskt søk på britiske ebay og jeg fant samme tøflene til en brøkdel av prisen. Nå har vi kjøpt inn varianter til inne og utebruk og et ekstra par til barnehagestart, til samme prisen som i butikk her hjemme.Tøflene med tiger er godt brukt både ute og inne. Nå kjøpte vi noen litt mindre som er passe akkurat nå.

Jeg har god erfaring med minifeet, men det finnes flere som selger samme tøfler. Søk på soft leather baby shoes for å få opp alle alternativene. Merk at Ebay er et auksjonsnettsted hvor man også kan selge både nye og brukte varer (dette skal da være merket). Husk også at toll- og momsgrensen ligger på 200kr.

Størrelser: vi har kjøpt 6-12 mnd til lillegutt som nå er 11 mnd og de passer nok fint denne sommeren. De som var fra 12-18 mnd var i vårt tilfelle litt store. Føttene hans er ca 11.5 cm.

 

 

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ella

Ella er 28 år gammel og mamma til Max som er født i juli 2012.
Ella bor med mann og barn på Torshov i Oslo, hvor hun utforsker livet som nybakt småbarnsmor i byen. Ella trives best i byen, gjerne med et kamera i hånda og en bok i veska

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
TwitterPinterest

Stikkord: , Babysko, Babytøfler, , , , ebay, , , , Gutt, skinntøfler, , Skotips

Kategori: Barneklær, Gavetips, Utstyr

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge