To herlige tenåringsrom!

For en tid tilbake ble vi tipset om tenåringsrommene laget av Hege som skriver bloggen Hegemors store, lille verden.

Vi ønsket selvsagt å vise de frem her på Foreldremanualen, for her er det virkelig tonnevis av inspirasjon til dere som har tenåringer eller litt større barn!

I mellomtiden har Norske Interiørblogger utfordret sine medlemmer til å vise frem sine flotteste barnerom – og ikke overraskende gikk Hege helt til topps da de avgjorde hvilke som var best! Gratulerer så mye!! 😀

Dette er rommet til eldstemann på 11 år.

Rommet har en plassbyd sofa med innebygde Malmkommoder fra Ikea. Koselig liten krok for spill og tv-titting.

Legg merke til putene som er dekorert med strykebokstaver – stilig! Liker også veldig godt fototapeten med storbymotiv. Fototapeter kan feks kjøpes hos Helti100, eller lag dine egne hos FotoKnudsen.

Rommet ble gjort større ved at de slo ut veggen inn til en bod, noe som ble til en fin sovealkove. Åpningen har forheng, slik at man kan få litt ekstra privatliv.

Kult med tagging på veggen!

Smart dekortips: fotballene på veggen er en skumball fra Ikea som er delt i to!

Og dette er rommet til 9 åringen:

Han er heldig som har en hems på rommet sitt! Hemsen har akkurat plass nok til en seng – veldig koselig!

Storbybilder kjøpt på Living.

Under hemsen har han fått en liten toseter, Karlstad fra Ikea.

Kult med sånne små sjablonger rundt omkring i rommet!

Stolene er malt med bengalakk i samme farge som to av veggene. Det er brukt tre farger totalt i rommet; beige (blek sand), blågrått(skyggeblå) og mørkeblått (hule).

Stolpute fra Ikea.

Slike bilder kan man lett lage ved å bruke Wordle!

Tusen takk til Hege for at vi fikk lov til å vise frem rommene her, ta dere en tur inn på bloggen for å se resten av det inspirerende huset hennes!

 

P.S.: Har du et barnerom/tenåringsrom/ungdomsrom eller et annet interiøtips du vil dele med våre lesere? Ta kontakt!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

5 kommentarer. » Legg til din også. • marita
  23. januar, 2011, 20:17

  Kjempestilige gutterom 🙂

  Svar


 • FruLisa
  23. januar, 2011, 21:18

  Kjempekult! Masse inspirasjon her.

  FruLisa sitt siste blogginnlegg..Fin søndag

  FruLisa sitt siste blogginnlegg..Fin søndag

  Svar


 • Benedicte
  24. januar, 2011, 12:32

  Endelig noen tips til litt eldre gutter.

  Takk for det.

  Svar


 • Sally
  30. mars, 2012, 11:47

  Tak for alle dine gode billeder. Det er lige præcist det to af vores værelser har brug for: nogle smarte i idéer, så de bliver tryllet om fra at være børne- til teenageværelser. Farverne er også super gode – farver man aldrig bliver trætte af. Jeg malede det ene af vores børne/teenageværelser turkisblå sidste sommer – det er ikke nogen god farve på længere sigt.

  Svar


 • Sally
  30. mars, 2012, 11:57

  Jeg husker, hvordan vi selv altid kørte rundt på sofaer med de små legetøjsbiler. Jeg bare elskede at besøge mine små fætre, for jeg som pige havde selvfølgelig kun dukker. Men jeg ville ha’ givet alverdens guld for at ha’ haft en så opfindsom mor som du 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge