Godbiter hjelper når du skal trene hunden din.

Godbiter kan hjelpe når du skal trene din firbente bestevenn. Og selvfølgelig ønsker du å ha en veltrent hund, spesielt når du får besøk av barnebarna. Velg naturlig godbit for hunden din, samtidig som du også gjør en god gjerning for miljøet. 

Vi ønsker alle en bedre verden, ikke bare for barn, men for våre firbente venner også. Det er der vi kommer inn i bildet. 

Trening med familien

Så du har fått deg en hund, hva nå? Kos med den, lek og kast ball og ta uendelig med bilder av din nye bestevenn. Men på toppen av listen er trening og læring. 

Det er viktig at din firbente bestevenn ser alle i familien som sine overordnede. Dette kan bli utført på mange måter, men måten vi har mest tro på er belønningssystemet. Det er viktig at barn også kan ta del når du skal lære hunden din forskjellige ting som å sitte, gå på siden av deg og komme på plass. La barnet ditt få lov til å gi kommandoer. Når hunden fullføre sin kommando suksessfullt gir du den en godbit. På denne måten vil hunden din lære raskt og han/hun vil også se selv de minste i familien som over seg.  

Oppdra hunden sammen med barna dine.

Det er selvklart en god ide å involvere barna i oppdragelse av hunden. På denne måten vil hunden lære seg at barn er deres overordnede. Men gjør dette sammen med barna, slik at de lærer hva de kan og ikke kan gjøre med hunden. Noen gode triks til å begynne med er: Sitt, legg deg, rull rundt. Både barna og hunden vil like dette. Og hvis du bruker belønningssystemet og gir hunden en godbit når den har vært flink, vil det være veldig gøy for begge. 

Koser seg sammen

Hvor mange godbiter kan jeg gi hunden min? 

Jeg kan nesten høre deg tenke “Ja, men hvor mange av disse godbitene kan jeg gi? Det veldig viktig i begynnelsen at du kun bruker de som en belønning, det du kan gjøre er å dele de i mindre biter. 
Velg godbiter til din hund som er laget av naturlige ingredienser og les innholdet nøye. Det som er så fantastisk med Bellfor godbiter er at den er laget av naturlige varer, så på samme måte som du og barna spiser et eple, kan du gi bestevennen din en sunn godbit. Så det er ikke noe problem å gi valpen din en ekstra godbit. La oss alle jobbe sammen for å gjøre verden til et bedre sted for de neste generasjonene med valper, barn og barnebarn, og hunden din vil bli belønnet for det også.