Trøyeholder til finstasen

{sponset omtale}

Her er en supersmart ”dings” fra Vidunderbarn som holder bunadsskjorta eller penskjorta på plass selv om barnet er høyt og lavt hele dagen. Genialt til 17. mai-antrekket!Trøyeholderen festes med klips foran og bak på skjorten (og utenpå bleien) og hindrer dermed at den glir opp slik at det blir glippe rundt barnets mage.

Ved bleieskift kan du bruke knappene på midten av trøyeholderen, så du trenger ikke ta av hele.

NB! Den kan selvfølgelig brukes til daglig også, ikke bare til penklærne 🙂Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Toril {foreldremanualen}

Toril er gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en travel mamma til tre små barn – to jenter og en liten gutt. Toril elsker å reise, se film, være med barna sine, gå på kafe, ligge på sofaen, spille fotball, bade i sjøen, spille TP, drikke vin på balkongen og andre små og store gleder i hverdagen.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

4 kommentarer. » Legg til din også. • wendysinfamilie
  3. mai, 2011, 22:32

  En veldig smart sak, er jo veldig ofte litt surt og kalt på Norges store dag :-))

  My recent post Utflukts dag !!

  Svar


 • Camilla
  4. mai, 2011, 11:13

  Den kom et par år for sent gitt.. Skulle gjerne hatt den når poden var mindre. Han endte alltid opp med skjorta opp under armene og gjerne nederste delen av skjorta i munnen for sikkerhetsskyld. Sånn blir det jo skjorta herlig og klissete og ikke så populært å stappe den ned i buksa igjen. :/

  My recent post Pyntepute til barnerommet

  Svar

Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.