Ut på tur aldri sur – mini giveaway

 

Denne konkurransen er nå avsluttet.

Våren er her, la oss komme oss ut! Nyte sol, varme, gress, natur og lange dager!

Tur er gøy og av og til litt kjedelig. Småfolk kan bli litt rastløse i naturen som andre steder, fisking er bare spennende så lenge, samme gjelder skattejakt. -Men ute i det fri er det mye gøy å finne på, uansett årstid er det ting man kan gjøre, og lage der.

Kul-tur er en boks med 30 forslag til aktiviteter, og fordi det er kort er det kjempegreit å ta med på tur, et eller to kort i lommen så er turen reddet fra kjede-seg-monsteret. Prisen: 298 er det ingen ting å si på, både billigere og sunnere enn sjokolade pr aktivitet.

Aktivitetene på kortene varierer i vanskelighetsgrad og hvor mye tid de tar, årstid og sted varierer også. Enten det er tur i fjæra, på fjellet, eller i hagen, du finner noe som passer. Nedenfor ser du eksempel på hvordan du kan lage fiskeruse av tomflasker.

Eksempler:

Barkebåt
Drage
Fiskeruse av flaske
Iscurling
Kandisere blomsterblader
Kongen på haugen
Lek i skibakken 1
Pinne- og kongledyr
Taustige og Tarzan-slynge

Giveaway:

Vi har et sett med KUL-TUR å gi bort. Legg igjen en kommentar nedenfor om hvor du skal på tur nestegang, og hvem som skal være med samt hvilken aktivitet av de 30  på kortene som ikke er nevnt ovenfor du har lyst til å gjøre!

Trekning skjer 1. juni.

Stikkord: Aktivitetskort, Fava, Fisking, , , , , Utendørs

Kategori: Aktiv familie, Konkurranser / giveaways

 1. Lene sier:

  De kortene ser så spennende ut.
  Tror vi i alle fall måtte prøvd sevjesaft med ungene her. Det hørtes spennende ut.
  Klem Lene
  My recent post Sommerfølelse

 2. Berit sier:

  Vi ønsker å vinne denne giveaway’en. Sønnen min er 2,5 år og elsker å gå tur i skogen. Jeg har lite erfaring med aktiviteter i skogen så litt inspirasjon fra disse kortene hadde vært supert. Vi er glade i sopp og bær og har lyst til å plukke disse selv istedetfor å kjøpe i butikken. Så vår valgte aktivitet vil være kort nr 24: å plukke sopp.
  My recent post Home sweet home

 3. Innerst i veien sier:

  En tur til brygga er alltid stas hos oss. Hadde vært kult å laget en vannkikkert.
  My recent post Repriseshopping

 4. Renate sier:

  Vi skal på tur på skauen bare noen km fra her vi bor, blir det fint vær blir teltet også med!
  Min gutt på 5 ville nok elsket båt med strikkmotot mens jeg synes det høres spennende med visp og pølseklype;) Blomsterkrans ville nok passer nok til veslemor på 1 år.
  My recent post Min baby- 1år!

 5. Giraffenskaos sier:

  Så gøye kort da :)
  Vi hadde helt klart hatt bruk for slike på en dag som denne.. Hær i nors så er det tendenser til snøstor… så tror lek i skibakken hadde nok vært en aktivitet vi hadde gjort i dag selv om vi helst ville male på stein eller lage strikk båt :)
  Masse gøyaleting man kan gjøre med de kortene ja :)
  Ha en fin kveld!

  My recent post Bleiekake

 6. Lise sier:

  Jeg vil lære å lage båt med strikkmotor! perfekt aktivitet på stranda på hytta med smågutta mine :-)

 7. wendysinfamilie sier:

  Neste gang vi skal på tur reiser vi på hytta på fjellet og der skal vi jammen male på stein.
  Flotte kort :-) Og masse flotte tips til flotte aktiviteter
  My recent post Grå dag men god dag !!

 8. Torunn sier:

  Gapahuk!

 9. jannicke sier:

  Vi reiser nok på hytta en tur og prøver ut blomsterkransaktiviteten og dragen!
  Har sangkortene og kunne godt tenke meg denne også:) Flotte kort med gode aktiviteter for store og små :)

  Ha en fin kveld!
  My recent post Nye hagemøbler

 10. Marthe sier:

  Kjempe spennende! Likte alle ideene.
  Vi må prøve å lage gapahuk og turmaten, nesten gang vi er på hytten på Voss. Siden mamma, jeg, er en tidligere speider som ikke virker.. kan tipsene komme veldig godt med!!..;)

 11. Mini sier:

  Hmmm… usikker på hvor neste tur går hen. Men dersom lille tantebarnet skulle vært med, hadde nok skattejakt vært helt topp. Sjørøvere er noe han synes er veldig spennende for tiden.

 12. Camillaeli sier:

  Hvor spændende.
  Vi skal på tur med hele familien til Dalsnuten ;o)
  My recent post Vores uderum

 13. Ragnhild W sier:

  For en fantastisk konkurranse! Disse kortene er supre! Foreløpig har vi bare Mine aller første sangkort, men utvider med glede samlingen! Neste gang jeg skal på tur blir det nok sammen med min sønn på snart 2 år og min sønn på 2 mnd, samt min mann. Turen går nok inn i skogen. Vi lager pinne- og kongledyr på de fleste turer allerede. Det er det store nå for tiden :) Når vi reiser til Nord-Norge for å besøke besteforeldre i sommer, skal det nok både bli uro av ting vi finner ved sjøen og en seljefløyte ;) Det blir stas for liten og stor! Tvi tvi for vinnerlykke, og god forsommer!

 14. Hege Anita Linnerud sier:

  Turen til helga er med mann og 2 barn (6 og 8år)
  Vi skal ta båten til øya hvor vi har campingvogn.
  Der fikk vi lyst til å prøve å lage sånn fiskeruse :)

 15. Mina söner älskar att gå på tur. Vi bor vid vattnet och gillade verkligen tipset med flaskan. Ska testa det till helgen. Fler tips hade varit jättefint då jag ofta är själv med barnen och ibland tryter fantasin ;-)

 16. Siv iren sier:

  Jeg har to jenter på 3 og 4,5 år, vi går ofte på tur i skogen i helgene. Neste gang vi skal på tur tror jeg vi skal lage en drage, men flere tips ville passet perfekt. De har hatt singsang-kortene i samme serie, og de er nå helt slitt av bruk, for de elsker de! Vi krysser fingrene :)

 17. Miriam Helland sier:

  Me går på tur til sjøen ofte – eller ein liten tur i skogen.. Neste tur blir nok til sjøen siden det er sol og fint vær, da må me nesten prøve ut barkebåt eller fiskeruse!

  Kjempe mange gøye påfunn på kortene! Dette hadde vore noko min 4åringen hadde likt!

 18. Snefrid sier:

  Jeg har ikke planlagt neste turen, men blir nok en tur til standen med barna om det fine været fortsetter. På stranden vil vi plukke skjell som vi kan lage smykker av, lage barke-båt eller båt med strikkmotor og vannkikkert.

 19. Ann-Kristin sier:

  Vi skal gå på ein av de flotte byfjellene våre til helga – og da tenkte eg at vi skulle lage seljefløyte. Det begynner kanskje å bli i seinaste laget no; de er enklast laga når sevja stiger – men vi skal nok få det til. (om eg hugser framgangsmåten) Med meg på turen er mann og våre to barn på 2 og 4 år:)
  My recent post Lysøen og SOL

 20. Monica sier:

  Oi, denne ønsker jeg meg! Har en skokk viltre unger, hadde vært kjekt å få litt aktivitetstips på tur! Krysser fingre!

 21. Trine sier:

  Vår neste tur går til hytta i nord:) Hadde vært kjekt å ha noen fuglekasser rundtomkring som fluesnapperne kunne ha tatt bosted i. Mindre fluer/mygg på oss, og mer mat til fluesnapperne – så bygging av fuglekasser ville absolutt ha vært et aktuell aktivitet.

 22. Monica sier:

  I helga skal jeg på hyttetur med ei venninne og ungene. Da har jeg lyst til å binde blomsterkrans av alle de fine blomstene som er å finne på denne tiden!

 23. Signe Helene sier:

  Jeg håper det blir en tur til helgen!
  Ikke veldig langt unna, men jeg vet om ett sted det er veldig mye fine kongler nå, så pinne- og kongledyr hadde vært midt i blinken! :)

 24. Thanya sier:

  Neste gang skal vi til et kort teltetur hvor vi kan grille, bade og nytte fint vær, se etter noe interessant i marka og går litt rundt.
  Et sted i Bærumsmarka og hele familie skal bli med, kanskje skal invitere en venne familie også – det blir ekstra gøy ;-)

 25. Marius Grøtan sier:

  Jeg har lovet ut en tur på Oftenåsen på Steinkjer sammen med datteren min til hælga. D.v.s. jeg har lovet det flere helger, men har rett og slett ikke hatt tid… må gjøre det nå.

 26. Helene L sier:

  Kjempe stilige kort! Dette er absolutt noe for eldstemann på 4 her i huset :D
  Vet ikke helt hvor neste tur går, vi er ofte ute på små turer her vi bor ved sjø og fjell. Men han har stor fasinasjon av vann, så kanskje barkebåt og fiskeruse hadde vært noe. Eller det å male på stein. Mye morro her :D

 27. kjerstin sier:

  Vi liker å gå tur i skog og mark, neste tur blir ned til sjøen ikke langt hjemmefra. Da vil vi ta frem engangsgrillen og steke pølser
  kort nr 38 passer bra visp og pølseklype.
  disse kortene ser kjempebra ut, og hadde vært midt i blinken for datteren vår:)

 28. JunePune.com sier:

  Oi, denne var fin! Jeg er med!
  My recent post ..: 5 Instagramfavoritter fra den siste uka :..

 29. Jeg tror det blir fjæra neste gang – så det blir enten “smykker av skjell” eller “uro av ting man finner i fjæra” – muligens begge to :) Fireåringene liker skjell og sneglehus :)
  My recent post

 30. Rikke Wiseth sier:

  Herlig :)

  Jeg skal ta med meg storesøster, samboeren hennes og tantebarna til fjæra ikke så langt fra der vi bo. Så skal vi lage seljefløyter. Husker dette godt fra barndommen min selv hvor mye jeg likte det. Det blir selvfølgelig også wooking av grønnsaker på bål :)

  Mvh. Rikke Emilie Wiseth
  rikkewiseth@hotmail.com

 31. hyggeligkaos sier:

  De korten vil vi gjerne ha! Vi er ofte på tur i skog og fjell, og med familiehytte på Blefjell er det ofte i det området turene går.
  Nå planlegger vi telttur i ferien, og med 3 gutter på 2, 5 og 7 år hadde det vært veldig kjekt å ha noen idèer til aktiviteter i bakhånd!
  My recent post Brownies i en fei!

 32. Nann Karin sier:

  Kanskje jeg er litt sent uten, men tar gjerne et flaks lodd :)
  My recent post Gleder i juni

 33. netthorisont sier:

  Morsomt! Det blir en tur i Oslo marka, det blir vel litt fisking, grilling, test av kajakk og fange rompetroll :)
  Hilsen Camilla, toyotacrown (ætt) hotmail.com

 34. HildeM sier:

  Vi skal på gårdsbesøk med barnas turlag i dag, og så skal vi snart på familietur til Bergen!
  My recent post Vinner av giveaway

 35. hyggeligkaos sier:

  Har det vært trekning???
  My recent post Streikedager

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge