Utradisjonelle hjemmelagede julekort!

Hjemmelagede julekort er noe av det koseligste som finnes – spesielt fotokort! Det er gøy å se hvordan barna har forandret seg fra år til år. Ekstra artig er det når man får bilde av hele familien – det er jo ikke bare ungene som forandrer seg! (uheldigvis kanskje….!).

Men det store spørsmålet er alltid – hvordan skal julekortbildet være i år?! Man dresser opp ungene i julekostymer, drar de med ut i sneen, “smiiil” og så knipses det vilt med kameraet til minnekortet går tomt og alle ser sorte prikker i dagesvis etterpå. Alle fire ungene og bikkja skal se ut som en colgatereklame før vi er fornøyde! (..og takk gud for photoshop!). 😉
Hvis dere ikke er photoshop guder, har denne siden mange flotte design for personlige julekort.

Nå er dere sikkert allerede ferdige med årets fotoseanser, men hvis dere har lyst på et veldig annerledes kort til neste år – får du inspirasjon av oss her:

Foto: Customcardguy (sjekk siden for flere kortidéer!)

Foto: Jeff Holmes Photography

Foto: houpleyRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

7 kommentarer. » Legg til din også. • Rekkehuset
  22. desember, 2008, 13:52

  Heihei, takk for hilsen hos meg:-) Kransen på døra har jeg kjøpt hos Albertines Verden i Askim, den er fra Sia. God Jul-lappen har jeg satt på selv. Jeg synes den er kjemepefin:-) Lykke til i kransjakt, og håper du får en fin jul med familien! Hjertelig hilsen Monica.

  Svar


 • Anne Grete
  22. desember, 2008, 14:11

  Takk for kommentar på sida mi! Syns de er verdens herligste blånisser jeg også, men hvem mamma er det vel ikke som syns det om sine egne små håpefulle? 😉

  Ja, det ordtaket liker jeg godt. Her bæres de også tett inntil hjertet fysisk. Ungene roer seg såå fort da! Både kos og nyttig med bæretøy. 😉

  Svar


 • Malla
  22. desember, 2008, 16:00

  Det er smånissene i huset som pryder våre julekort i år. Vår vri er at det er lillebror på 3 1/2 år som har “skrevet” det som står på kortet. Har prøvd å fortelle om hva vi skal gjøre i jula fra hans ståsted.

  Gleder meg til å følge med på denne bloggen også på nyåret.

  Stor juleklem fra Guri

  Svar


 • Karimette
  22. desember, 2008, 23:50

  Tusen takk alle tre! 😀

  Malla: Det var jo en kjempesmart ting! Skal legge meg det på minnet til neste år. Da er eldstemann skolegutt også, så da kan det bli ekstra morsomt med noe selvskrevet. Og så slipper jeg sitte og skrive alle kortene slik jeg gjorde i år. Skjønner ikke hvordan jeg orket å skrive stiler osv da jeg gikk på skolen – nå fikk jeg skrivekrampe etter de to første kortene! (har nok blitt litt for vant til tastaturet ja…)

  Svar


 • Kosene mine
  22. desember, 2008, 23:55

  Tusen takk 😀
  Her i huset feirer vi med barnslig tvist, julekaker og julebrus! 🙂

  Svar


 • carina @ lekenhverdag.com
  4. desember, 2010, 18:25

  Så mange fine og kreative forslag! Her skal fotograferingen skje i morgen 😉

  Ønsker dere en fin helg!

  Carina

  Svar


  • Karimette {foreldremanualen}
   5. desember, 2010, 11:29

   Takk det samme Carina! 🙂

   Svar

Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.