Arkiv for kategorien Foto

Fotograf Jason Lee har et fotoprosjekt han kaller “Sisters”, hvor han presenterer portretter av sine to bedårende døtre.

Jeg blir så glad av de lekne og vakre bildene hans – og selvsagt veldig inspirert!

Alle foto gjengitt med tillatelse fra Jason Lee.

Å få alle familiemedlemmer til å smile pent på samme foto kan være en stor utfordring! Løsningen for min familie har vært å photoshoppe julekortene, se julekortet fra et par år tilbake.

Om man ikke er god på dette selv, kan man feks ta en titt på Etsybutikken LittleAndTheGirl som hjelper deg med å lage dine egne morsomme julekort. Alt du behøver å gjøre er å emaile foto (flere om du ønsker) av de som skal være med på kortet.

Likte spesielt dette, hvor alle i familien kan lage sine beste “synge ansikter”…  😉

Du får tilsendt fotoet på mail, og så kan du selv printe de der du ønsker.

Flere morsomme julekort.

Dere husker muligens at vi skrev om de fantastiske bildene av den sovende babyen i bloggen Mila’s daydreams. Kan hun ha funnet inspirasjon til de fantasifulle bildene hos den tyske fotografen/kunstneren Jan von Holleben?

Hans fotoserie Dreams of flying startet i 2002 (og pågår ennå) og er inspirert av såvel klassiske barnebøker som moderne superhelter. I bildene bruker han ungene i nabolaget, og jeg må si jeg synes de er kjempeflinke modeller! De bidrar stort til å levendegjøre bildene. Jeg blir veldig inspirert til å gjøre det samme (men det blir vel med tanken tenker jeg…)

The Diver

The Santa Claus

Who you gonna call? GHOSTBUSTERS!

Postkort, bøker og kalendere er mulig å få kjøpt på hjemmesiden hans 🙂

Gamle familiefotografier er noe av det morsomste som finnes – og vi elsker sider som Awkward Familiy Photos.

Nå har vi kommet over siden Young me – Now me, hvor vanlige folk lager nye versjoner av situasjoner fra barndommen. Utrolig morsomt og koselig!

Den herlige, finske fotobloggen Mila’s Daydreams er en av de mest originale jeg har sett på lenge.

Bloggeren Adele er i mammapermisjon og fantaserer om hva babyen hennes drømmer om. Når nurket hennes sover lager hun en “drømmeverden” rundt henne og tar bilde.

Her er et par smakebiter:

“Bookworm”

“The Elephant Rider”

For flere inspirerende bilder, ta en titt på bloggen hennes.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

« Eldre innlegg