Varm og tørr vinter med Tretorn på beina


Karimette {foreldremanualen} |


27. oktober 2012


| 1 Kommentar

Vinterstøvler fra Tretorn

Det svenske merket Tretorn er kjent for sine gummistøvler i høy kvalitet. Nå har de lansert en rekke nye vintermodeller, både til barn og voksne. Vi har testet Gränna Vinter, som er støvler rettet mot familiens minste.

Denne testen passer oss godt da stoforbrukeren av støvler i vår familie er fireåringen, som har lange utedager i barnehagen. Utfordringen er å finne klær som tåler kulde, fuktig vær og min aktive krabats mange påfunn!

Hva kjennetegner en god støvel?

Når det gjelder forede støvler, så har min familie prøvd mange forskjellige typer – både de rimelige variantene og de som koster litt mer. Jeg går ut ifra at mange har meninger når det gjelder hvilke kriterier som bør legges til grunn for å vurdere om en støvel er god eller ikke.

I tillegg til at de skal holde føttene varme og tørre synes jeg det er viktig at støvlene er lette å ta på – slik at barnet kan klare det helt selv. Jeg foretrekker også at støvlene er bøyelige/myke. Dersom de er for harde føler jeg at de begrenser bevegeligheten.

Min mening om Gränna støvel

Gränna Vinter støvelen kommer i klare farger, noe som barna liker – og som vi stadig ser mer av i dag (nostalgi fra nittitallet kanskje?). Den har gripevennlig såle og en justerbar nylonkrage med snøring på toppen.

Støvelen oppfyller kravene jeg har når det gjelder komfor og bevegelighet. Sønnen min har testet støvlene i barnehagen i en to ukers tid, og temperaturene har ligget ned mot nullpunktet. Barnet mitt har så langt hatt varme og gode føtter, uten å behøve å bruke ullsokker i støvelen. Dersom man skulle være så uheldig å få vann i støvelen, er det en fordel at foret er av den hurtigtørkende varianten.

Veiledene pris for denne støvelen er kr 400,- Dette synes jeg absolutt den er verdt. Billigvariantene holder gjerne også godt på varmen, men disse støvlene virker mer bøyelige og behagelige for barnet å ha på. Komfortable og varme føtter = en glad gutt! :-)

Støvler til hele familien

Dersom resten av familien også har behov for forede støvler nå, så finnes det mange fine blant Tretorns nyheter. Jeg liker spesielt godt de lave modellene som passer fint til litt eldre barn, men her er det også fine produkter til mor og far!

Tretorn Skerry Spritz Vinter – kule støvler i lav modell

Tretorn Kelly Vinter – forede støvler med matt finish

Tretorn Sub Vinter – foret herreutgave som passer til tøffe antrekkRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 4 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 13 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , Barnestøvler, , Støvler, , Tretorn, , Vinterstøvler

Kategori: Barneklær, Smårolling / småskolebarn, Store skolebarn / tenåringer

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Lea sier:

    Min søn har brugt de samme vinterstøvler fra Tretorn i 3 vintre nu. Det er kvalitet og de holder rigtig godt til sådan en vildbasse :)

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge