Velkommen til våre nye skribenter

Here they are!

Tusen takk til alle som ønsket å skrive for Foreldremanualen i denne omgangen! Det har vært veldig gøy å oppdage nye blogger og personligheter underveis. Å avgjøre hvilke som skulle få bli faste skribenter har ikke vært lett, men jeg er mer enn fornøyd med de fire som valget til slutt falt på. Dere kan vente dere mange gode innlegg i tiden fremover!

Her er en liten presentasjon av hver enkelt, besøk gjerne bloggene deres for å bli enda bedre kjent med de:

Jona

Jona er en 25 år gammel trebarnsmor som er gift med en tysker og bor i Berlin. Hun er opprinnelig fra Island, men har vokst opp i Norge.

På bloggen  “Mammalivet i Berlin” tar hun opp aktuelle temaer for småbarnsforeldre, samt deler store og små glimt av sin kaotiske men gode hverdag med tre barn på under fire år.

 

 

 

Kaja

Kaja er 36 år gammel og alenemor til to gutter på 3 og 10 år, og en jente på 12 år. Sammen med familien bor hun i Danmark, på den sydlige delen av Sjælland.

Fritiden tilbringes helst i naturen, ved skog og strand. Kaja har en stor interesse for barnemote og utstyr til barn, og blogger om dette på sin populære danske blogg shopping4kids.dk.

 

 

 

Silje

Silje jobber til vanlig som lærer og spesialpedagog – akkurat nå nyter hun mammapermisjon. Hun bor med mann, datter og to hunder i ett hus som er under oppussing. Interessene hennes er friluftsliv, reiser, mat, pusse opp huset og akkurat nå er hovedinteressen å være mamma.

En annen stor interesse er babymat, og det kan dere lese mer om på bloggen hennes Babystyrt-mattilvenning.

 

 

Jannicke

Jannicke er ei jente som liker å utnytte sin kreativitet på alle mulige måter. Hun er utdannet dekoratør, men har nå jobbet som førskolelærer i barnehage i 8 år og trives godt med det. Hun studerer også for tiden Boligmiljø på NKI.

Sammen med sin forlovede har hun ei datter på 2 år og tre hunder i ett hus på landet. Livet ellers består av små og store gleder i livet som er verdt å ta vare på. Familien og venner er det viktigste! Jannickes hverdagsliv og interiørinteresse kan du lese mer om på bloggen Precious Home.

 

Stikkord: bloggere, , foreldrebloggere, mammabloggere, presentasjon, skribenter

Kategori: Bloggnyheter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


CommentLuv badge