Verdens kuleste heste-huske!

{sponset omtale}

Da jeg kom over denne heste-husken på nettet for noen år siden, forsøkte jeg straks å finne ut hvordan jeg skulle få tak i en! Dessverre var var den så og si umulig å oppdrive her i Norge.

Jeg ble derfor kjempeglad da jeg fikk vite at den nå er tilgjengelig i nettbutikken til Tumleplassen.no!

Det tøffe med disse er at ungene kan huske både i rideretning, på tvers og ved å ligge på magen gjennom ringene. I tillegg er det gjenbruk på sitt beste, da de er laget av gamle bildekk.

 

En liten filmsnutt av en lignende hest, for å vise hvordan husken fungerer i praksis. :-)

Dette er en solid leke som tåler å bli brukt, og som en ekstra bonus er den skikkelig kul å se på. Men det aller beste er at den er fantastisk morsom for både store og små Cowboys/cowgirls! ;-)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: bildekk, , Hageleker, Hestehuske, Leke, Utendørs

Kategori: Gjenbruk, Leker, Utelek

Kommentarer (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ohelene sier:

  Slik har vi i hagen! Vi kjøpte vår for nokre år sidan vi hjå Solfang.no (og eg ser dei har den enno). Populær leike for alle våre ungar, som er frå 2 til 12 år gamle.

  My recent post Toveis

 2. Mari Ann sier:

  Vi har også denne i hagen :) Kjøpte vår på Plantasjen – 3 år siden tror jeg. Den var da til halv pris, 250 kr – et kupp synes jeg :)

  My recent post Pink ipod love

  • Karimette sier:

   He he, ok da har dere "arrestert" meg på dårlig research her. ;-) Det er vel ca en to-tre år siden jeg letet etter en slik, og jeg fant faktisk ikke noen i Norge som hadde akkurat denne typen! Synes forøvrig at denne heste-husken hadde vært kjempekul på barnerommet også, dersom man har god takhøyde. (og ja, da gjorde du definitivt et kupp!) :-)

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge