Vi kårer beste jule-blogginnlegg!

I desember kjører vi “familiejul” som månedens tema her på Foreldremanualen.no, og denne gangen vanker det en premie til den som har det beste bidraget!

Vi ønsker at dere sender oss fine eller morsomme julehistorier, juleminner, tips til juleaktiviteter, vakre julefoto, julekortmotiv osv.

Send oss ditt bidrag via kontaktskjemaet vårt (send oss gjerne link til et tidligere innlegg om du allerede har blogget det).

Vi kommer til å starte presentasjon av bidragene 1. desember. Alle kan delta – også dere uten blogg!

Den 24. desember vil vi kåre det beste bidraget, som vil få brettspillet Bezzerwisser!

Bezzerwizzer er et familiebrettspill, som blant annet har blitt kåret til årets brettspill og som har fått terningkast seks i Aftenposten.

Det kjekke med dette spørrespillet er at det har tre svarmuligheter for barna, slik at de kan konkurrere på like vilkår som voksne. For 2 til flere spillere, fra 10 år.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

3 kommentarer. » Legg til din også.


Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge