Vinn gavekort på kr 1000,- fra Home & Cottage + nye Edet Torky Flexible

Min drømmepåske er nok som veldig mange andre sin. Tradisjonen tro gjelder det å stappe mange voksne og barn inn i en hytte høyt til fjells. Det skal være trangt, primitivt, lytt mellom rommene, men fullt av hjerterom! Det skal rangles om kveldene over kortspill, brettspill, påskegodt og god drikke, for så å våkne tidlig av duggfriske unger som vil ut og leke i snøen. Mens ungene herjer i snøen, kan man smådøse i solveggen godt skjult bak store solbriller. På bordet ligger appelsinen, kvikklunsjen og termosen klar for å bli med på tur. Turen blir ikke mer enn 500 meter, for da vil barna bygge hoppbakke og nyte nistepakken. Det skal være sol og snø, slik at når man kommer tilbake på jobb etter påskeferien så er man full i fregner og har et lite kledelig “brilleskille”. God påske alle sammen!

Denne konkurransen er avsluttet.

Supre premier!

Nå starter vi en ny flott konkurranse her på Foreldremanualen, som kommer til å vare påsken gjennom.

Denne gangen kårer vi en vinner som får et gavekort på kr 1000,- fra Home & Cottage + den nye Edet Torky Flexible og ett årsforbruk av papir.

I tillegg kårer vi ytterligere fem vinnere som får hver sin Edet Torky Flexible og ett års forbruk av papir!

Hva er nytt med denne Torky’en?

Mange familier har nok en Torky på kjøkkenet, da dette faktisk er en skandinavisk industridesign-klassiker fra 70-tallet. Denne nye utgaven av papirholderen er utformet på den måten at man enkelt kan rive løs papiret med bare en hånd, noe som selvsagt er praktisk for oss foreldre som stort sett alltid har hendene fulle…

I tillegg er dette den første papirholderen som kan festes på alle flate underlag, ved hjelp av selvheftende puter på undersiden. Samtidig kan man enkelt ta den opp og flytte den til andre steder ved behov.

Lyst til å få en slik? Delta i konkurransen under!

Slik deltar du:

For å være med i denne trekningen, må du svare på følgende spørsmål:

Hvordan er din drømmepåske?

Vi trekker en vinner den 4. april. Lykke til!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 4 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 13 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , , , Home & Cottage, , , Papirholder,

Kategori: Konkurranser / giveaways

Kommentarer (65)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Så kjekt!
  Min drømmepåske er tradisjonsrik feiring i svigers sin hytte, det har vi gjort de siste årene og det må bare til:). God mat, barnas leting etter påskeegg i skogen etter våre lapper med instruksjoner, litt småturer i skog og hei, spill og quiz og mye familietid! Herlig:).
  My recent post Pus i hus- og opptrening av kranglevoren kropp….

 2. Line Strandli sier:

  Hei
  Min drømmepåske er å være på hytta på fjellet med fint vær, lange skiturer, grille ute i snøen. Om kvelden fyre i peisen, spille kort med barna eller andre spill. Gjerne også quiz.

 3. Lise sier:

  Min drømmepåske er kvalitetstid med barna og familie uten stress og planlagte gjøremål. Tid til å nyte dagene sammen uten dårlig samvittighet over hva som burde vært gjort.

 4. Gro Kåsmoli sier:

  Min drømmepåske er at det kan være sol og passe varmt, slik at man kan være mye ute og gå turer og sitte i solveggen, er det dårlig vær kan man lese eller spille spill, viktigste er gode venner eller familien så trenger man ikke så mye mer, nyte fridagene uansett :)

 5. Harriet Karlsen sier:

  Det betyr ei så mye HVOR påsken er,
  om man bare får omgåes de man har kjær,
  gå turer sammen på nysmurte ski,
  og la praten i stuen komme på gli,
  god mat og drikke og masser av tid,
  og med felles gjøremål gjøre seg flid,
  kanskje vaffelsteking med utsalg i hagen,
  eller badelandtur sånn på gråværsdagen?
  frokost på senga, og maling av egg,
  sitte solslikkende i en sørvendt vegg,
  planlegge sommer og ferietur,
  og få masser av frisk luft i herlig natur :)

  Harriet Karlsen
  harriet.roms@gmail.com

 6. Gladmamma sier:

  Åh, min drømmepåske i år er at huset endelig står ferdig innredet, at alle pappesker er pakket opp, og alt innhold er på rett sted. Da kan vi senke skuldrene, nyte tiden og virkelig kose oss sammen i vårt nye hjem. Jeg tror nemlig at barna er litt lei av flytterot og sliten mamma og pappa…
  My recent post Fremskritt

 7. lisbeth nyborg sier:

  Flott vær, passe kaldt, masse snø, grilling, varm kakao, friske barn, masse aking og kos på hytta

 8. Malin sier:

  Er jeg litt kjedelig hvis jeg sier at min drømmepåske akkurat nå måtte inneholde ca. tre døgn med sammenhengende søvn?
  My recent post Mandag

 9. Nennes sier:

  Drømmepåsken :)
  Sol, påskeferie i Trysil på hytten med mann og barn, lange kvelder med kos, mat og spill.
  Ute på skiturer og i bakken på ski og snowboard, hottub om kvelden, masse god tid og grille ute, påskesol, røde kinn og mye latter :)

  Familien sammen det er drømmen, i år blir ikke jeg med ut i bakken grunnet skade og operasjon.
  Men gleder meg over at mann og barn kan stå på ski, jeg kan kose meg på hytten og kveldene har vi sammen :)

  Carpe diem!
  My recent post Ja, det finnes snille mennesker :)

 10. Monica R sier:

  Min drømmepåske har snø og blå himmel. Isfiske på fjellet. Solkrem. Akrebrett og blide barn i bakken. Grillede pølser og kjøtt over bålet. Sola som en stor gul kule over oss. Varme votter for kalde fingre. Appelsiner. Hjem igjen på ettermiddagen. Slitne, glade unger som må i badekaret fordi de lukter av bålrøyk. Kakao. Lammelår. Eggejakt og Påskemorgen på nrk.
  Hele storfamilien sammen.

 11. kjerstin sier:

  Drømmepåsken:

  Stå opp hver dag i strålende solskinn. Vekke familien med egg og bacon. Ta turen ut , enten til fots eller på sykkel. Spise middagen på restaurant. Se alle filmene vi ikke får sett. Spille spillene vi ser ligge på hylla. Lese all den nye påskekrimmen. Spise marsipan, kvikk-lunsj, appelsiner samt drikke koppevis med kakao. Være lenge oppe, men stå tidlig opp. Dett er som sagt en drøm- virkeligheten er noe helt annet:)

 12. Tonje sier:

  Så spennende, jeg vil gjerne prøve lykken! Min drømmepåske ville vært storbyferie, eller høyfjellshotell med spa *drømme* Ganske langt i fra slik påsken vår blir i år i alle fall, den blir hjemmepåske på sparebluss.. Får håpe situasjonen er en annen neste år! Klem fra Tonje

 13. Tomas sier:

  Drømmepåsken er Infernofestivalen i Oslo med utsøkt ekstremmetall og en stor gjeng flotte festivaldeltakere fra alle verdens hjørner.

 14. Nina F sier:

  Kakao, Snop, sol og FRI!!!!

 15. Kristine Senum sier:

  Min drømmepåske er på hytta med hele familien, sola skinner, bålet brenner og pølsene smaker litt svidd. Det er det beste som fins, ikke noe mas fra jobb eller annet og masse latter og kos.

  Mvh. Kristine S
  E-post: kristine907@gmail.com

 16. Camilla sier:

  Min drømmepåske er en passe lang skitur i strålende solskinn, appelsin og kakao og deretter afterski med gode venner. :)

 17. Veronica Pedersen sier:

  Mi drømmepåske e rætt og slætt å være på hytta med familien, gå på ski, spise marsipan, og ligge på sofaen med ei god bok…Tradisjonell, norsk påske:)
  Mvh. Veronica
  v.pedersen32@gmail.com

 18. Pia Sotkajærvi sier:

  Min drømmepåske innebærer å være på hytta sammen med mine foreldre oppe i Finnmark. Våkne til strålende solskinn. Finne fram ukeblader mamma har spart til meg, sitte i fjæra ved bålplassen og se utover fjorden mens maten lager seg selv på bålet. Noen scooterturer må man også få til. Og kanskje litt isfiske? Sukk!
  My recent post Naturen. Og meg.

 19. Madelen sier:

  Drømmepåsken er i solveggen på hytta med kvikklunsj og appelsin. Enkelt å greit! Skikkelig norsk!

 20. Kristina sier:

  Drømmepåsken for meg ville vært hyttetur med ski, sol og solvegg med øl:)

 21. Maiazz sier:

  Stå opp å spise en felles frokost når alle ansikter smiler og ikke sitter delvis våken og sutrer ved boret. At alle kan få påskeegg (kokt egg) til frokost uten at klokken tikker mot , når skal vi løpe ut døren. Høre på alle i familiens sine ønsker. Mat, gjøremål , tanker og ønsker. Ta dagene som det faller seg. se ungene glede seg over at snart skal de få påske egg. Om det er på hytten eller hjemme, så er det viktigste at egget er FYLT med snop. Slippe å tenke på rikktig ernæring, for noen dager. Senke skuldrene. leke sammen med ungene. spille spill og krangle om hvem som svarte først på påskenøttene. Spise Apelsin og kvikklunsj på fjellet, med eller uten ski. Minste jenta skal få se god gammel tradisjon. lete etter påskeegget. Samle familie, SPISE MASSE før man kvir seg til å gå på vekten igjen. Deretter avslutte alt med bok forran peisen(glass vin) unger som sover fordi de er utslitt av kos med familien. Hytten/hjemmet er godt og varm, mens ute er det snø.

 22. silje sier:

  Jeg jobber som sykepleier og trives veldig godt med det, men det betyr også at jeg jobber derfor helligdager. Nå skal jeg jobbe i påsken, så min drømmepåske måtte være å få fri. Fri til å være med familien på hytta hele påsken, ikke å måtte være hjemme for å jobbe mens de koser seg sammen på hytta. Lange late frokoster der vi sitter lenge og skravler, gå rundt i pysjamas sammen med barna til langt på dag, dele påskeegget med barna (og “krangle” litt om de beste bitene), gå turer ned til stranden i fint vær for å plukke spennende skjell og drivved, gode samtaler med mannen om kvelden når barna sover. Total avslapping rett og slett :)

 23. Susanne sier:

  Min drømmepåske er å samle familie og venner til god mat og kos, og å minnes hvorfor vi feirer påske i utgangspunktet. :)

 24. Giraffenskaos sier:

  Drømmepåsken min er hyttetur med skiturer, minste barnet i pulken, storegutt på ski og akebrett, kvikk lunsj i solveggen, svart bålpølse, isfiske på vannet, kakao, masse god mat! Familietid for å skape gode minner vi kan ta med oss resten av året <3 PÅSKESOL <3
  My recent post 39 uker

 25. Aina sier:

  Min drømmepåske er å være sammen med familien min, – mamma, pappa og søster. Selv om jeg har blitt “voksen” er det tradisjon å være sammen. Helst skulle vi vært på hytta, men den har dessverre slekta solgt. Uansett blir det å lese påskekrim i solveggen, løse kryssord, drikke kakao og bare slappe av :)

 26. Mona sier:

  Jeg vil gjerne være med!
  Drømmepåsken er nok hyttetur på fjellet med familien. I år skal vi på hytta til min svigerinne i Finnmark. Da blir det ski, scooter, isfiske, vinkvelder og alt som hører med. Eneste som mangler er at pappaen i huset blir med, han må nemlig være hjemme og jobbe.

 27. Når jeg tenker “drømmepåske” ser jeg for meg et stille dalsøkk midt på fjellet, sol som steker fra skyfri himmel, glitrende skispor og unger som ler i en snøskavvel. I det fjerne hører vi rypesteggen, og bak knausen vi ser mot den store furua har en jerv tråkket forbi – men det er vår lille hemmelighet. Den gamle tømmerhytta har hverken innlagt vann eller stikkontakter vi kan lade mobiltelefonene i, men den er god og varm og vi kan sitte tett sammen inne på kvelden og spille yatzy til vi stuper i seng, utslitte etter dagens hoppekonkurranse på ski. Ute på vannet ligger isboret mellom hullene vi har lagd for å forsøke å få fjellørreten på kroken, og mens vi venter på at det skal nappe, kan vi grille pølser på bålet før vi koser oss med kvikk lunsj og appelsin. Ut på dagen kommer det noen skigåere på besøk, og vi bare nyter teknologifri familietid sammen med de som betyr mest. Fantastisk.
  My recent post Treårsdag med Lynet-tema

 28. Hege Anita sier:

  Ikke jobbing, lite PC-bruk. Mye brettspill, godis, grilling, sol og familie!! Jeg gleder meg :)

 29. Unn sier:

  Drømmepåsken er på hytta, med grilling av pølser og koking av kaffe over bålet. Med slitene store og små etter ski og aketurer. Med påskeegg jakt og lammelår. Noe godt i glasset og godt selskap :)
  Gleder meg!

 30. LIv sier:

  Drømmepåsken min er sol :) Lange fjellturer og strandturer på vakre vestlandet med familie,
  sjokolade og strålende humør:)))

 31. Charlotte sier:

  Min drømmepåske er ferie i sol og varme! :)

 32. Isabel Aanes sier:

  Min drømmepåske, gjelder kun og feire sammen med min kjære bestevenn Ami, som reddet livet mitt fra selvmord den 3 Mai 2012. Om det er på hytten eller hjemme, om det er sol eller regn spiller ingen rolle, så lenge Ami og jeg får oppleve påsken sammen med et stort påskeegg som inneholder alt det godteriet vi liker best og som vi deler sammen i lag, som om vi var søsken. Det er min drømmepåske.

  Isabel Aanes
  togepi90@hotmail.com

 33. Hanna sier:

  Min drømmepåske er på en fin hytte på fjellet i ro og fred, og maksimalt med avslapning. Noen skiturer må det bli og :)

 34. Marion sier:

  Min drømmepåske er at vi alle er friske, slik vi kan kose oss ilag med fri frå jobb og som ein samla familie,
  på fjell og ski.
  Vi starter alltid påsken med at påskeharen har lagt ut påskeegg til barna fyllt til randen av all slags godteri, da jakter vi nabolaget rundt :) Dette skal holde heile påska, men tradisjon tro fyller vi desse fleire ganger :)
  Ellers må vi ha oss nokre dagar på fjellet på ski, med kakao og kvikklunsj :)
  Besøke/ invitere familie og venner, gjerne på fjell og fjøre :)
  Dette er ei perfekt påske for meg – og vere med dei som betyr mest <3

 35. gunnmeis sier:

  min drømmepåske er stressfri, hele familien har fri, vi har tid til å lage god mat-sammen!
  ut i sola, på både små og lengre turer..grilling på bål i hagen kvalifiserer også som en tur!

 36. Martes atelie sier:

  Min drømmepåske er å innbille barna på dagen at påskeharen akkurat har hoppet forbi. Å se gleden og forventningen som ligger der å venter på at kvelden skal komme og det er tid for å lete etter påske egg i skogen………

 37. Ida Lind sier:

  Den tilbringes her hjemme på gården med påskeeggjakt med ungene på 2 og 4, gode filmer og brettspill på kvelden, rødvin, avskrudde mobiltelefoner, påskelam og skiturer med spesielt 4-åringen. Ikke minst;: Kvalitetstid sammen!

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

 38. Tom Kenneth Green sier:

  Min drømmepåske er i bakken med snowboard på beina og afterski på kvelden. enten det eller på fjellet i telt med sovepose, bål og grillet pølse og kakao.

 39. Hilde K sier:

  Min drømmepåske er fint vær, lange skiturer og god tid. Utekos med grilling av pølser og utelek. Etterfulgt av påskeeggjakt med påfølgende peiskos og kakao.

 40. Min drømme påske er å kose med med brunch med venner hver dag. ♡

 41. Hanna sier:

  Min drømmepåske er rett og slett hjemme sammen med den fine familien min. Helst med litt varme, husker vi hadde 17+ i mars i fjor (hva i all verden skjer mer all denne vinteren nå?!), grille pølser i solveggen og bare slappe av. Jeg hadde heller ikke hatt noe å i mot å ligge på en solseng i Thailand med noe kaldt å drikke i hånden ;) Barna kunne laget sandslott og dagene hadde vært lange og late.
  My recent post Mitt drømmereisemål

 42. June sier:

  Min drømmepåske måtte vært å samle hele familien, store og små; mamma, pappa, svigerforeldre og søsken med familie på ei hytte, med sol, snø og masse masse kos! :) Noe jeg ennå har tilgode og drømmer om! :)
  Klem June Og god påske!
  My recent post DIY-tavle og helg!

 43. Ole-Martin sier:

  Min drømmepåske er fylt med solskinn, utetid, kakao, solo, appelsin, påskelam, påskeegg og TID SAMMEN!

  Ole-martin
  olejen(ætt)live.no

 44. Wendysinfamilie sier:

  Min drømmepåske, ville vært hyttepåske med farmor og bestefar (som desverre ikke er med oss lenger) vi hadde de aller beste turene å fjellet.
  Men en mer realistisk drømmepåske er alle 4 på tur sammen noen dager på fjellet, ikke lenge til største sønnen flytter ut så må ta vare på alle øyeblikk for plutselig er de over.

  My recent post Endelig fredag sier jeg altså.

 45. Wvaldal sier:

  Min drømmepåske har alltid vært storfamilien samlet. I år blir det abnnerledes, men vi satser på drømmepåske fordi! Første året som etter samlivsbrudd, så blir min sønn og jeg sammen med gode venner med barn på fjellet. Sol, kjenne at våren er i anmars, masse utetid, deilige skiturer på barnas premisser, aking, lek, kanskje en løpetur på mor, åsså god mat og et glass rødt på kvelden.N !

 46. silje sier:

  drømmepåsken er på hytta med familien og Gaukrænne på påskeaften:D

 47. Siri sier:

  Min drømmepåske er nok som veldig mange andre sin. Tradisjonen tro gjelder det å stappe mange voksne og barn inn i en hytte høyt til fjells. Det skal være trangt, primitivt, lytt mellom rommene, men fullt av hjerterom! Det skal rangles om kveldene over kortspill, brettspill, påskegodt og god drikke, for så å våkne tidlig av duggfriske unger som vil ut og leke i snøen. Mens ungene herjer i snøen, kan man smådøse i solveggen godt skjult bak store solbriller. På bordet ligger appelsinen, kvikklunsjen og termosen klar for å bli med på tur. Turen blir ikke mer enn 500 meter, for da vil barna bygge hoppbakke og nyte nistepakken. Det skal være sol og snø, slik at når man kommer tilbake på jobb etter påskeferien så er man full i fregner og har et lite kledelig “brilleskille”. God påske alle sammen!

 48. Tina Triger sier:

  Min drømmepåske er å være sammen med mannen min og de seks barna våre, og ha besøk av besteforeldre og venner og kjente. En tur på hytta til svigerfar er også koselig. Og så må vi ha den tradisjonelle påskerebusen med velfyllte påskeegg på skjærtorsdag. det er tradisjon for ungene og like moro for både store og små hvert år :)

 49. Charlotte sier:

  Drømmepåsken;

  Når været er topp og sola skinner på en hytte eller på et skianlegg et sted. Mobiler er helst av. Med familie. Kvikklunsj, appelsiner, påskesjokolade, oppgaveblader, påskenøtter på TV. Noen lette konkurranser og premier til alle! Påskeaften er det tid for påskeegg med godt i. Påskekrimmen må vi også få med oss! :)

 50. Ida Birkeland sier:

  Hei! Super konkurranse :)
  Min drømmepåske er å sitte i solveggen på hytta i armkroken til kjæresten og høre snøen dryppe fra taket og kjenne solen steke i kinnene. Akkurat kommet tilbake fra en deilig skitur og åpne påskeegget sammen med en kald drikkevare på terrassen. Drikke kakao fra termosen og dyppe kvikklunsjen i kakaoen til den smelter. Det må være den perfekte påskefølelsen!

 51. May W sier:

  Drømmepåsken:

  * Snø
  * Sol
  * Ski
  * Bål & Pølser
  * Familie & Venner
  * Hytte
  * Brettspill & Kryssord
  * Kvikklunsj & Appelsin

 52. Lena sier:

  Påsken for meg er familie og tradisjoner. Jeg skulle så gjerne dratt de hundre milene oppover langs landet til hjembyen min i vakre Nordland. Omringet av natur på alle kanter. Hvis det er fint vær, dra på fjellet og snuble langs løypa i eldgamle ski arvet fra hele søskenhurven, som har slitt ut skoene slik at det trengs to par ullsokker for å holde varmen, rota bort skistavene slik at vi alle går skeivt, smøringa er det aldri noen som finner, gamasjene er i fåtall og fører til ekte og sjelden krangling blant søsken spredd over hele landet, men fortsatt er vi de alle like sta som for ti år siden. Freden senker seg derimot når sjefen i gjengen – mamma – lurer frem en kvikklunsj eller to, selvfølgelig akkompagnert med appelsiner og kakao, og vi alle sitter der kalde i rumpa, fordi vi aldri egentlig har fått greisen på dette med sitteunderlag i snøen. Solbrente og kalde snubler vi hjemover, pakker badetøyet og drar på hytta. Der står alltid påskebadet for tur; hytta varmes opp, og tradisjonen tro trasker vi nedover til fjæra, glade og håpefulle om at det kanskje i år ikke er snø HELT ned til vannkanten. Som vanlig får håpet et stikk, og kroppen et iskaldt, sjokkfylt men også forfriskende første møte med havet dette året. Pappa disker opp med lammelår stekt i steinovnen, søster har gjemt påskeegg rundt hele hytta, jeg tester alle i påskequiz med spørsmål bare min utrolig kunnskapsrike storebror kan svarene på, og lillebror har fått litt for mye sukker og henger som en apekatt fra klatrebjelkene i taket. Innimellom det hele er det også familiemiddager, filmkos, god mat og utrolig fint selskap i guldekorerte omgivelser, friske blomster, dimmede lamper og stearinlys.

  I år er jeg dessverre fattig student, og har blitt sittende alene i tom, nyinnflyttet leilighet på sørlandet. Sjelden, og tilnærmet aldri, har jeg kjent så mye på hjemlengselen, og kunne nok trengt en hel haug med tørkepapir akkurat nå.

 53. Helene sier:

  Min drømmepåske er definitivt lange dager i solveggen med godt selskap, jenteblader og masse kakao og sjokolade!:)

 54. Sigrid sier:

  Drømmepåsken er en påske der jeg slipper drasse med meg studiebøker på ferien, men bare kan slappe av og nyte annen litteratur i stedet for å stresse over ting jeg “burde” ha lest.

 55. Marie sier:

  Min drømmepåske er fri fra jobb! ( jobber turnus, så det bli ofte jobbing), slik at jeg kan kose meg mye sammen med de små barna mine og mannen min. Vi har ingen hytte å reise til, men er glade i å ta dagsturer på ski. Innimellom koser vi oss også bare på lekeplassen hjemme, eller tar en bytur for å spise på cafe o.l.

 56. Ingrid sier:

  Min drømme påske er sammen med familien min på hytta med god mat godt samvær og korte skiturer hvor vi tenner bål og koser oss.

  arti_litt_skada@yahoo.no

 57. Lotte sier:

  Drømme påsken er appelsin, kakao og kvikklunsj ute i det deilige været på det blide sørlandet. Sammen med min lille familie. Det å være med solstråla vår som er 5 måneder gammel, det er lykke det! :)

 58. HildeM sier:

  Drømmepåsken er å kose seg på hytta sammen med mannen og mine 2 herlige barn! Det er alltid kos å ha fri sammen alle 4 og kose seg med lek ute og inne ♥
  My recent post Prinsessa vår er endelig kommet ♥

 59. Camilla Høvik sier:

  Min drømmepåske:
  Solen varmer i hytteveggen. Himmelen er blå og luften er klar.
  Tiden står stille. Her og nå som gjelder. Barna leker. Barneliatter høres godt og viser tegn på at nå er den her. Påsken! Samholdet og hverandre. Håpet. Påsken symboliserer noe nytt, ny tid. Det er vår!

 60. marius grøtan sier:

  Fred og ro, med ingen bekymringer og familien i nærheten:)

  + masse god mat og drikke—og fint vær og skiføre skader ikke…

 61. Monica Karin sier:

  Min drømmepåske er og være med familie og kose seg i fri dagene.
  Det trenger ikke å være masse aktivitet,jeg synes det er kos og bare ta livet med ro og ha det
  koselig med familie og venner..

  Å spise masse god Påske mat og samles med ett familie spill eller to .
  Det er en skikkelig Drømmepåske for meg

 62. Merete Ludviksen sier:

  Min drømmepåske måtte da være,
  dager på fjellet i nydelige været!!
  Med ektemann og barn ved min side,
  og masse god mat er en god idè:)))

  Men påska er ikke den helt samme,
  om bålet ikke er fylt opp med ildflamme:)))
  Deilige pølser med lompe blir slukte,
  og DET må da være drømmepåskeuke:))))))

  Mvh
  Merete Svartis Ludviksen
  merete1974@hotmail.com

 63. koppen00 sier:

  Drømmepåsken hadde vært på en litt hytte ved et vann, med badestamp og badstue. Tur med gode venner og familie, påskekrim, mange påskenøtter og leker, skiturer, kvikk lunsj, appelsiner, stor deilig frokost hver morgen og masse godis i påske egget! Å vunnet påskelotteriet hadde heller ikke vært dumt.

 64. Katrine Helle sier:

  Det er å slappe av på hytta vår på fjellet sammen med familien :)

  Hilsen Katrine Helle
  katrine_helle_8@hotmail.com

 65. Min drømmepåske er familie, sol, grilling, påskeegg-jakt, påskeskirenn og en god bok :D

  Klem Karianne