Vis frem barnekunsten!


|


21. juni 2011


| 4 Kommentarer

De søte små er som regel glad i  tegne og male. All kreativiteten og lekenheten som barndommen er full av viser som regel igjen i de herlige bildene de lager. Men produksjonen blir til tider vel stor her i huset, til at alt kan få henge fremme på en gang.

Etter at jeg fant denne fine lille ordningen, har det blitt enklere å vise frem det de lager. Denne lille ramma festes med sugekopper, og er i A4-størrelse. Et utvalgt bilde får plass i ramma, og når man blir enige om at nå er det kreert noe enda mer fantastisk, settes det nye kunstverket foran. Historikken ligger bakenfor og kan tas frem og nytes når som helst! :)

Ellers synes jeg det utrolig morsomt å be barna forklare innholdet i bildet. Og skrive det ned på baksida av arket. Slikt er som regel like fornøyelig som bildet selv. Og kjekt å finne tilbake til etter en stund.

På vårt kjøleskap har Storebror og Lillemor hver sin ramme. De er stolte og glade over sin faste utstillingsplass.

Rammene finnes i svart og hvit og er kjøpt for en billig penge hos Granit i Oslo.

Les  også: Mitt innlegg om Granit.

Stikkord: , , ,

Kategori: Interiør

Kommentarer (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Genialt! Mange gode argumenter for å ha en slik "innretning": Barnas kreativitet blir anerkjent, får en framtredende plass, blir tatt vare på både underveis og etterpå, og kan lettere være et samtaleemne når de vises enkeltvis enn når kjøleskap og vegger har lag på lag med ulik formidling ?

  My recent post Vil slå et slag for lesing i barnehagen

 2. wendysinfamile sier:

  Ett supert tips, Nå fikk jeg en ide :-)

  My recent post Orkideer og God morgen alle !!

 3. Inger-Lise sier:

  Så utrolig smart!! Sånn skal jeg se etter neste gang jeg tar turen til byen. :) *takk for tips*

  Hilsen Inger-Lise

  My recent post Mimre

 4. Tone sier:

  Slike rammer VIL jeg ha. Tenker det vil ta sin tid før jeg får skaffet disse, for når de ikke kan bestilles på nett og jeg ikke finner tiden til å komme meg til butikken – går det vel snart i glemmeboka.

  My recent post Himmel på jord- eller i såfall karibien midt i Norge

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge