Arkiv for kategorien Interiør

Liker du å dekorere hjemmet med fotografier av dine kjære? Det finnes mange originale måter å gjøre det på, her er litt inspirasjon!

Anneli har laget disse fine oppslagstavlene som kan inneholde foto og andre småting av affeksjonsverdi. Hun jobber hos Panduro Hobby, og har laget rammene av produkter man kan kjøpe der. Ta en titt på bloggen hennes for å se hvordan hun har gått frem! 🙂

Fotoputer synes jeg er veldig koselig, og her finnes det mange varianter!  Lena har laget denne kjempefine puten i lappeteknikk!

Hvite puter med foto i svart-hvitt er også nydelig! Denne fotoputen er laget av Katrine. Hun har gitt puter som gaver til familie og venner. På den måten fikk hun og datteren gitt noe helt personlig og unikt til de personene de er glade i. 🙂

 

Hvis man er så heldig å komme over et gammelt vindu, kan man bruke den som en spennende bilderamme i stua! Marthe arvet vinduet etter bestemoren som fikk det av mannen sin da de giftet seg i 1936!

Henriette har også brukt gamle vinduer til å lage to  flotte fotomontasjer. Hun har gjort litt mer ut av vinduene ved å legge til pen skrift og bruke pynt som englevinger og hjerter.

Her har hun hengt opp fotografiene ved hjelp av silkebånd, og hun har også fått plass til å sette bokstaver i vinduet. Kjempefint! 🙂

Har du laget noe fint av familiefotografiene dine? Tips oss gjerne via kontaktskjemaet eller i en kommentar! 🙂

 

Lovisa ville lage et Barbapapa-rom til sønnen sin, og tok penselen fatt! Hun fant motiver i en Barbapapabok og malte de på veggen.

Resultatet er et rom med friske farger som man bare blir glad av å se! 🙂

Med grønt sengetrekk og puter, blir det som å ligge i en eng.

Se flere inspirerende  veggmaleri!

Har du fantasi og kreativitet nok finner du en løsning. Bare se på denne fantastiske sengen som Lori Danelle Wilson har laget. Sjekk ut bloggen hennes for flere spennende ideer.

Jeg hadde aldri kommet på dette. Ei heller tenkt at det kunne blitt fint, men se på disse bildene da. Sengen ble jo kjempetøff!! Det hele handler om å åpne opp og se mulighetene.

Her kan du se flere bilder av sengen, og hvis du vil bygge en liknende seng selv kan du se her for trinnvis veiledning.

Jeg skal bli flinkere til å tenke meg om før jeg avskriver ting som skrot. Det har jeg fått meg en påminnelse om når jeg ser denne flotte sengen!

Hva med deg?

Det er bare å klistre opp litt tapet på veggen og sette opp en hylle – vips ferdig! 😉

Foto: Ferm Living

 

Se flere fine lekehus.

For ikke så lenge siden oppdaget jeg bloggen til Fröken Pyssel, og da jeg først hadde forvillet meg inn var det vanskelig å komme seg ut igjen..  😉

Det er ikke ofte jeg kommer over en side med mange gode idéer som jeg gjerne vil kopiere. De fleste av prosjektene virker ikke så vanskelige heller!

 

Dette er rommet til den yngste datteren hennes. Det jeg liker godt her er skyene hun har malt på veggen.

Ved å male hvite skyer bak, er helt vanlige Ikeahyller med ett blitt veldig lik sky-hyllen til Estella Lugo! Den gule rådyret er et malt tredyr hun har funnet på loppis.

 

Hun har også brukt skyer som tema for det søte dørskiltet til datterens rom. Det er kreativt dekorert med ståltråd og perler.

Ståltråd og perler er også brukt til å lage en søt kleshenger til barnerommet!

En gammel ramme fra loppis er malt hvit og fått en liten, knæsjrosa beboer..

Rosa tavlemaling er brukt til å male en prinessetavle på veggen!

Les hvordan du kan lage disse tingene og få mange andre gode tips inne hos Fröken Pyssel ! 🙂

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

« Eldre innlegg