Vi søker nye faste skribenter!

Etter et langt og godt samarbeid som faste bidragsytere hos Foreldremanualen.no takker Monica og Cecilia for seg, og vi jobber med å finne gode erstattere.

Kunne du tenke deg å bli en av våre nye skribenter?

 

 

Å være skribent hos oss er ikke en ordinær lønnet stilling, men dette er en fin mulighet for deg som er skriveglad og som vil bli litt mer synlig i “bloggsfæren”.

 

Som fast skribent hos Foreldremanualen.no står du fritt til å skrive om alt som er barne- og familierelatert, men denne ganger ser vi spesielt etter skribenter som i tillegg enten er :

– tenåringsmamma/pappa

– glad i å lese skandinaviske blogger og kan hjelpe oss med å finne gode barnerelaterte saker hos andre. Det kan for eksempel være på interiørblogger/matblogger/hobbyblogger/foreldreblogger osv.

 

Hvis du kjenner deg igjen i minst en av disse to kriteriene eller vil ha mer informasjon, er du velkommen til å sende oss en mail! (post at foreldremanualen.no)  Vi gleder oss!  🙂

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på FacebookLegg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.