Vossatassar lanserer babykolleksjon!

Endelig også for babyer

Det norske klesmerket Vossatassar har nå solgt barnetøy for det Skandinaviske markedet i 4 år. De har tidligere kun hatt tøy i størrelsen 2-6 år, men nå kommer de også med en egen babykolleksjon!

Og den skuffer oss så absolutt ikke. Plaggene har den samme fargerike og tøffe stilen som vi er blitt så glade i, og med en knæsj babyprint som skiller seg ut i mengden. Kolleksjonen består av sjarmerende bodyer, bukser, pysjamaser, luer og smekker. Legg spesielt merke til at den populære Hoppedressen har kommet i en miniversjon – krypedressen.

Alle plaggene er laget i myk og behagelig bomullskvalitet, med godkjente og nikkelfrie knapper fra YKK.

 

Utedress til våren

Dersom du er på utkikk etter en ny utedress som passer i det mildere i været, bør du ta en titt på vårdressene fra Vossatassar. Dette er dresser i spreke, sterke farger og god slitesterk kvalitet!

Denne omtalen er sponset av Vossatassar.

Takk for at dere støtter sponsorene som gjør Foreldremanualen.no mulig!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: Babybody, babyklær, Babylue, Babysmekke, , , Bukse, , hoppedress, Krypedress, Nattdrakt, Pysjamas, Siklesmekke, Utedress, Vårklær,

Kategori: Baby, Barneklær

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gunnmeis sier:

    Jippi! Gleder meg til å teste krypedressen på min vesle gutt!

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge