Arkiv for kategorien Sunn familie

En gjeng mødre på Romerike har begynt å danse hip-hop. Damene kaller seg Mdonnaz – inspirert av selveste Madonna. Dette er ikke damer som er “fostra opp” med dans, men som i voksen alder har funnet en super treningsform, og ikke minst en energikilde som gir mye overskudd og glede. For det er ikke tvil om at de har det morsomt. Jeg får iallefall lyst å prøve meg (er alltid på jakt etter morsom trening..)

Les mer om damene her. Er de ikke tøffe?

Foto: fusionmonkey

Shake it, baby!

Jeg har omsider kommet i gang med trening etter siste fødsel (jada, hun fyller snart 1 år…) og denne uken prøvde jeg en treningsform som kalles Afro Moves. Det var utrolig morro! Jeg er egentlig ikke noen “aerobic-dame”, er jo tross alt gammel fotballspiller, men dette fikk jeg sansen for. Det er rett og slett morsom kondisjonstrening, og det er ikke lett å finne. Som navnet gir inntrykk av er dette afrikanskinspirerte bevegelser, og musikken er bare instrumentalt; masse trommer, som minner om sambatrommene jeg hørte så mye av når jeg var i Rio for mange år siden.

Øvelsene er ikke spesielt vanskelige, men uvante. Jeg tror jeg var ganske flink allerede første gangen, men jeg rakk jo ikke se meg i speilet mens jeg danset, så kanskje det bare er noe jeg innbiller meg..

Foto: SignalPAD

Dette kan jeg virkelig anbefale, sjekk treningssenteret der du bor om de tilbyr det.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...